Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41

Thread: FOTO SUBMISSION CHECKPOINT 1 | FMDC Amazing Photo Race KL 2009 | Healthy Life Style

  1. #31

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    World Heritage Place
    Posts
    153

    Re: FOTO SUBMISSION CHECKPOINT 1 | FMDC Amazing Photo Race KL 2009 | Healthy Life Sty

    Quote Originally Posted by dome View Post
    minggu ni tak kut ,
    insyaallah kita akan tetapkan satu tarikh yg semua orang boleh hadir,
    untuk dapat ilmu dari abam zainal kita ,
    banyak juga2 gambar2 hari tu perlu dan boleh di perbaiki terutamanya melibatkan
    asas2 photography seperti rulez of third dan sebagainya .
    fuh kanan fuh kiri,moga2 time tu tengah kaya.. bleh naik bas 2 tingkat plak gi KL... tak larat nak drive..

  2. #32

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513

    Re: FOTO SUBMISSION CHECKPOINT 1 | FMDC Amazing Photo Race KL 2009 | Healthy Life Sty

    Quote Originally Posted by soulzeshifter View Post


    aku sgt minat gambar ni!!!syabassss!!!!!!
    terima kasihhhh
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  3. #33

    Re: FOTO SUBMISSION CHECKPOINT 1 | FMDC Amazing Photo Race KL 2009 | Healthy Life Sty

    Quote Originally Posted by dome View Post
    minggu ni tak kut ,
    insyaallah kita akan tetapkan satu tarikh yg semua orang boleh hadir,
    untuk dapat ilmu dari abam zainal kita ,
    banyak juga2 gambar2 hari tu perlu dan boleh di perbaiki terutamanya melibatkan
    asas2 photography seperti rulez of third dan sebagainya .
    hihi..ok lah kalau begitu..tggu aje la hapdet dr abam aji..
    Regards,
    DonutKwanon
    [SIGPIC][/SIGPIC]


  4. #34

    Re: FOTO SUBMISSION CHECKPOINT 1 | FMDC Amazing Photo Race KL 2009 | Healthy Life Sty

    lambatnya nak loading gamba nieh

  5. #35

    Re: FOTO SUBMISSION CHECKPOINT 1 | FMDC Amazing Photo Race KL 2009 | Healthy Life Sty

    diorang sajer jer nak bagi thread ni hidup sampai bolan disember...

  6. #36

    Re: FOTO SUBMISSION CHECKPOINT 1 | FMDC Amazing Photo Race KL 2009 | Healthy Life Sty

    Foto pilihan saya (bukan juri) untuk tajuk

    Reading



  7. #37

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    from bangi to klcc
    Posts
    500

    Re: FOTO SUBMISSION CHECKPOINT 1 | FMDC Amazing Photo Race KL 2009 | Healthy Life Sty

    Quote Originally Posted by mypokcik View Post
    Foto pilihan saya (bukan juri) untuk tajuk

    Reading


    terima kasih mypokcik

    -------------------------------------------------------------------
    http://flickr.com/photos/pseudo_hatred/

  8. #38

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    pLaNet OF d ApeS
    Posts
    278

    Talking Re: FOTO SUBMISSION CHECKPOINT 1 | FMDC Amazing Photo Race KL 2009 | Healthy Life Sty

    Quote Originally Posted by bigbrother View Post
    apsal la suke sgt wat kecoh keliling kampong.. hehe..
    aku tau king dia benti kat masjid jamek jap aritu kan king.. ko singgah burger king beli bege whopper utk aku kan.. opsss..
    dah dah.. keputusan juri kan muktamad.. x puas hati sila buat surat rayuan htr ke buttet.. dia posmen...
    buttet x menang satu ceklat pon x heboh.. hehhee.. ok.. silakan gambar lagi..
    bb..abg king belikan burger king tuk anak2 angkat dia, anak angkat kelaparan....thehehehehe

  9. #39

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Underground
    Posts
    4,866

    Re: FOTO SUBMISSION CHECKPOINT 1 | FMDC Amazing Photo Race KL 2009 | Healthy Life Sty

    Quote Originally Posted by Su_KeNsHiN View Post
    bb..abg king belikan burger king tuk anak2 angkat dia, anak angkat kelaparan....thehehehehe
    hehe.. mmg kelaparan anak2 buah dia ni.. hehe.. hie su..

  10. #40

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    putrajaya
    Posts
    466

    Re: FOTO SUBMISSION CHECKPOINT 1 | FMDC Amazing Photo Race KL 2009 | Healthy Life Sty

    btol lah. topic ni mmg panjang. 1 cp ada 15 kpg. mau xpanjang. gamba...
    No virus found in this outgoing message | http://www.kapalkertas.net

  11. #41

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    dari jemapoh ke manchestee
    Posts
    40

    Re: FOTO SUBMISSION CHECKPOINT 1 | FMDC Amazing Photo Race KL 2009 | Healthy Life Sty

    gambar..
    gambar..
    mau gambar lagi..!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •