Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 147

Thread: Diploma in Photography

  1. #31

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872

    Re: Diploma in Photogprahy

    Quote Originally Posted by cgmulia View Post
    doc, count me in... with my brother...
    nak suh avam CG jadi salah sorang lecture laaaaa

  2. #32

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Selangor
    Posts
    353

    Re: Diploma in Photogprahy

    Mereka yang berminat:

    1. isare - on line atau jarak jauh (pjj)
    2. emkay
    3. atehlenz - pembelajaran sama seperti mana kursus diploma, bab yuran - belum discuss lagi: masih peringkat survey
    4. msharq
    5. Hanty Zing
    6. Suhaile3 - nak tengok yuran dulu gak...
    7. acaifoto - nak itut gak lah... (ni nak boleh jadi tenaga pengajar nie....)
    8. soulzeshifter
    9. Engku (ni pun dah boleh jadi tenaga pengajar nie...)
    10. msmacp
    11. Zul78
    12. Bangciik
    13. Mkrash
    14. CGMulia
    15. CGMulia brother
    16.
    17.
    18.

    Harap ADMIN FMDC boleh kiranya PM saya, dapat kita bincangkan langkah seterusnya... Saperti saya katakan diatas, pada hemat saya ramai ahli2 kat sini, Diploma ni senang nak pass sebab ramai dah tahu asas dan advance.... mesti skor punya.... FMDC Boleh!!!!!!

  3. #33

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Equine Park, Seri Kembangan
    Posts
    62

    Re: Diploma in Photogprahy

    Mereka yang berminat:

    1. isare - on line atau jarak jauh (pjj)
    2. emkay
    3. atehlenz - pembelajaran sama seperti mana kursus diploma, bab yuran - belum discuss lagi: masih peringkat survey
    4. msharq
    5. Hanty Zing
    6. Suhaile3 - nak tengok yuran dulu gak...
    7. acaifoto - nak itut gak lah... (ni nak boleh jadi tenaga pengajar nie....)
    8. soulzeshifter
    9. Engku (ni pun dah boleh jadi tenaga pengajar nie...)
    10. msmacp
    11. Zul78
    12. Bangciik
    13. Mkrash
    14. CGMulia
    15. CGMulia brother
    16. ajimns
    17.
    18.

  4. #34

    Re: Diploma in Photogprahy

    Tolong masukkan nama saya jugak lah.

  5. #35

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Rasanyer dok KL....
    Posts
    613

    Re: Diploma in Photogprahy

    1. isare - on line atau jarak jauh (pjj)
    2. emkay
    3. atehlenz - pembelajaran sama seperti mana kursus diploma, bab yuran - belum discuss lagi: masih peringkat survey
    4. msharq
    5. Hanty Zing
    6. Suhaile3 - nak tengok yuran dulu gak...
    7. acaifoto - nak itut gak lah... (ni nak boleh jadi tenaga pengajar nie....)
    8. soulzeshifter
    9. Engku (ni pun dah boleh jadi tenaga pengajar nie...)
    10. msmacp
    11. Zul78
    12. Bangciik
    13. Mkrash
    14. CGMulia
    15. CGMulia brother
    16. ajimns
    17. boogeyman
    18. sang

  6. #36

    Join Date
    May 2007
    Location
    Sungai Petani, Kuala Terengganu
    Posts
    346

    Re: Diploma in Photogprahy

    1. isare - on line atau jarak jauh (pjj)
    2. emkay
    3. atehlenz - pembelajaran sama seperti mana kursus diploma, bab yuran - belum discuss lagi: masih peringkat survey
    4. msharq
    5. Hanty Zing
    6. Suhaile3 - nak tengok yuran dulu gak...
    7. acaifoto - nak itut gak lah... (ni nak boleh jadi tenaga pengajar nie....)
    8. soulzeshifter
    9. Engku (ni pun dah boleh jadi tenaga pengajar nie...)
    10. msmacp
    11. Zul78
    12. Bangciik
    13. Mkrash
    14. CGMulia
    15. CGMulia brother
    16. ajimns
    17. boogeyman
    18. sang
    19. Eddymohd - berminat tapi perlu maklumat lanjut dulu

  7. #37

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    dari jemapoh ke manchestee
    Posts
    40

    Re: Diploma in Photogprahy

    minat gak nk join neh..

    1. isare - on line atau jarak jauh (pjj)
    2. emkay
    3. atehlenz - pembelajaran sama seperti mana kursus diploma, bab yuran - belum discuss lagi: masih peringkat survey
    4. msharq
    5. Hanty Zing
    6. Suhaile3 - nak tengok yuran dulu gak...
    7. acaifoto - nak itut gak lah... (ni nak boleh jadi tenaga pengajar nie....)
    8. soulzeshifter
    9. Engku (ni pun dah boleh jadi tenaga pengajar nie...)
    10. msmacp
    11. Zul78
    12. Bangciik
    13. Mkrash
    14. CGMulia
    15. CGMulia brother
    16. ajimns
    17. boogeyman
    18. sang
    19. Eddymohd - berminat tapi perlu maklumat lanjut dulu
    20. kasutgombak

  8. #38

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    K.L
    Posts
    1,075

    Re: Diploma in Photogprahy

    minat gak nk join neh..

    1. isare - on line atau jarak jauh (pjj)
    2. emkay
    3. atehlenz - pembelajaran sama seperti mana kursus diploma, bab yuran - belum discuss lagi: masih peringkat survey
    4. msharq
    5. Hanty Zing
    6. Suhaile3 - nak tengok yuran dulu gak...
    7. acaifoto - nak itut gak lah... (ni nak boleh jadi tenaga pengajar nie....)
    8. soulzeshifter
    9. Engku (ni pun dah boleh jadi tenaga pengajar nie...)
    10. msmacp
    11. Zul78
    12. Bangciik
    13. Mkrash
    14. CGMulia
    15. CGMulia brother
    16. ajimns
    17. boogeyman
    18. sang
    19. Eddymohd - berminat tapi perlu maklumat lanjut dulu
    20. kasutgombak
    21. eastone

  9. #39

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Antara Juru, Bukit Mertajam & AU2, Taman Keramat
    Posts
    734

    Re: Diploma in Photogprahy

    saya pun brminat jgk.. ingt nk join course nie kt ikbn tp kna wat full time.. nk kna wat bynk surat lak nk mntk cuti kt ketua jabatan.. huhuhu...
    "Sesungguhnya ilmu itu datangnya dari langit, pengetahuan datangnya dari pembacaan dan kuliah, ilham pula dari pengamatan, renungan dan pengalaman" - madah pujangga

    http://www.flickr.com/photos/fier1285/
    http://fier1285.fotopages.com

  10. #40

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kajang
    Posts
    1,430

    Re: Diploma in Photogprahy

    Doc, cukup dah tu kan utk mula?

    Apa langkah selepas ini?? Harap2 jadi kenyataan.

  11. #41

    Re: Diploma in Photogprahy

    mekasih kerana memasukkn nm saya!!!nombor 8 lak tu..ong!!!
    Improving and learning...Bhasyaaa!!!

    http://flickr.com/photos/hasnulefendi/

  12. #42

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    24

    Re: Diploma in Photogprahy

    1. isare - on line atau jarak jauh (pjj)
    2. emkay
    3. atehlenz - pembelajaran sama seperti mana kursus diploma, bab yuran - belum discuss lagi: masih peringkat survey
    4. msharq
    5. Hanty Zing
    6. Suhaile3 - nak tengok yuran dulu gak...
    7. acaifoto - nak itut gak lah... (ni nak boleh jadi tenaga pengajar nie....)
    8. soulzeshifter
    9. Engku (ni pun dah boleh jadi tenaga pengajar nie...)
    10. msmacp
    11. Zul78
    12. Bangciik
    13. Mkrash
    14. CGMulia
    15. CGMulia brother
    16. ajimns
    17. boogeyman
    18. sang
    19. Eddymohd - berminat tapi perlu maklumat lanjut dulu
    20. kasutgombak
    21. eastone
    22. cikai

  13. #43

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Selangor
    Posts
    353

    Re: Diploma in Photogprahy

    Quote Originally Posted by engku View Post
    Doc, cukup dah tu kan utk mula?

    Apa langkah selepas ini?? Harap2 jadi kenyataan.
    Saudara Engku, Saya memang berharap projek ni jadi kenyataan. Kalau ikut dari jumlah yang berminat, memang cukup. Pihak kolej pun memang bersedia nak jumpa dan berbincang, tapi saya masih menanti pm dari ADMIN FMDC untuk tetapkan tarikh pertemuan. Bukan apa, kalau boleh saya nak ADMIN berbincang dengan kolej perihal perkara ni sebagai satu ushasama akademik & industri. Jadi kita kenalah buat betul-betul...

    Saya berharap sangat, pihak ADMIN FMDC dapat segera behubung dengan saya supaya kita dapat pavethe way forward untuk ahli-ahli disini.


    Mereka yang berminat setakat ini:

    1. isare - on line atau jarak jauh (pjj)
    2. emkay
    3. atehlenz - pembelajaran sama seperti mana kursus diploma, bab yuran - belum discuss lagi: masih peringkat survey
    4. msharq
    5. Hanty Zing
    6. Suhaile3 - nak tengok yuran dulu gak...
    7. acaifoto - nak itut gak lah... (ni nak boleh jadi tenaga pengajar nie....)
    8. soulzeshifter
    9. Engku (ni pun dah boleh jadi tenaga pengajar nie...)
    10. msmacp
    11. Zul78
    12. Bangciik
    13. Mkrash
    14. CGMulia
    15. CGMulia brother
    16. ajimns
    17. boogeyman
    18. sang22276
    19. Eddymohd - berminat tapi perlu maklumat lanjut dulu
    20. kasutgombak
    21. eastone
    22. cikai

  14. #44

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    18

    Re: Diploma in Photogprahy

    Saya pon minat gak. Susah ooo mau carik yang part time nya.

  15. #45

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Diploma in Photogprahy

    ..Siapa berminat jgn sebut berminat jer...copy and paste dan sambung list...memudahkan Dr Faisal untuk lihat list terkini...

    Mereka yang berminat setakat ini:

    1. isare - on line atau jarak jauh (pjj)
    2. emkay
    3. atehlenz - pembelajaran sama seperti mana kursus diploma, bab yuran - belum discuss lagi: masih peringkat survey
    4. msharq
    5. Hanty Zing
    6. Suhaile3 - nak tengok yuran dulu gak...
    7. acaifoto - nak itut gak lah... (ni nak boleh jadi tenaga pengajar nie....)
    8. soulzeshifter
    9. Engku (ni pun dah boleh jadi tenaga pengajar nie...)
    10. msmacp
    11. Zul78
    12. Bangciik
    13. Mkrash
    14. CGMulia
    15. CGMulia brother
    16. ajimns
    17. boogeyman
    18. sang22276
    19. Eddymohd - berminat tapi perlu maklumat lanjut dulu
    20. kasutgombak
    21. eastone
    22. cikai
    23.kancatirana
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •