Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Thread: Bali Indonesia | 90% CLS

  1. #16

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Key EL
    Posts
    365

    Re: Bali indonesia | cls 90%

    wahhhhh rasa nk nagis ngk soma pic...aKuKuBesi sudikan tuan hamba ambil hamba jd ank murid

  2. #17

    Re: Bali indonesia | cls 90%

    terima kasih pada semua yerk.. nanti ada masa aku pos lagi

  3. #18

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,935

    Re: Bali indonesia | cls 90%

    ya bang kb... post lagi... suka sgt... tgk gambo-gambo tu... mood dia menarik sgt....

  4. #19

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608

    Re: Bali indonesia | cls 90%

    ugly....
    ko mmg jahat...
    ko buat aku tergoda siott!!!

  5. #20

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Kuantan, Pahang
    Posts
    29

    Re: Bali indonesia | cls 90%

    Kep.. memang best la ini siri.. cayalah!

  6. #21

    Join Date
    May 2007
    Location
    Sungai Petani, Kuala Terengganu
    Posts
    346

    Re: Bali indonesia | cls 90%

    perlukan aku berkata-kata apa lagi untuk memuji karya si kukubesi... takyah kot... semua dah tahu. sememang nyer best...

  7. #22

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    N3º 47.073, E103º 16.347 (Kuantan)
    Posts
    3,106

    Re: Bali indonesia | cls 90%

    Hebat! Hebat!!

  8. #23

    Re: Bali indonesia | cls 90%

    altanaz
    heheeh lain kali aku ke bandung ke, sirap ke aku post lagi hehehhe

    cg
    weii best siotttttttttt memang best.. macam2 idea yang tersergam indah kat sana.. pergilah.. kasi fresh kepala otak heheeheh

    rejim
    gi ostrolia bikin kaw2 ok...

    eddy
    hye sahabat heheeheh tq

    tembeling
    kekuantan nanti nak try cari subjek yang best plak heheehheh

  9. #24

    Join Date
    May 2009
    Location
    Putrajaya
    Posts
    231

    Re: Bali indonesia | cls 90%

    best nye gambar-gambar you kat bali ni. i baru je kenal CLS ni. itu pun sebb mengikut kawan itu hari. ada la cuba-cuba sendiri. tapi hasil nye sangat lah kelakar. kena pandai control power ke? or you ada lain-lain trick utk dapat kan lain-lain effectss?

  10. #25

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    AmpangHill
    Posts
    970

    Re: Bali indonesia | cls 90%

    cer suruh james berass buat puisi2 sket... sure naik bulu roma... ahahahahahhaha

    gambo ko mmg cun kukubesi... ehehhe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •