Page 2 of 35 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 512

Thread: 1 Aug 2009 | 5th FMDC Annual Bowling Tournament

  1. #16

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by atehlenz View Post
    Untuk hadiah peserta pertama daftar...hadiahnyer...jeng jeng jeng...

    mendapat Balingan pertama....dgn disaksikan oleh semua peserta & di ambil gambar oleh OP untuk Tournament Report...

    heeehehe...

    Hanty bleh...? (kene dapatkan approval dari PM kita....Hanty)


    http://www.flickr.com/photos/ateh_photostream/
    kita bawa usul pada persidangan ke 2 kita nanti..hahahahahhaaha...secretary sila jot down dah ada 2 usul dah ni..

    1) anak sedara boleh sertai tak?-msmacsp..isk susah nak hengatlah hanty lain kali sebut macap jer aar
    2)yg ketama daftar..apa habuanya??bot laju??heli??atau kapal selam sebijik...LOl -Azryshah
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  2. #17

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    B.Baru Bangi
    Posts
    227

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    kita bawa usul pada persidangan ke 2 kita nanti..hahahahahhaaha...secretary sila jot down dah ada 2 usul dah ni..

    1) anak sedara boleh sertai tak?-msmacsp..isk susah nak hengatlah hanty lain kali sebut macap jer aar
    2)yg ketama daftar..apa habuanya??bot laju??heli??atau kapal selam sebijik...LOl -Azryshah

    baik pn.speaker....Usul telah di catat untuk di bawa ke persidangan.....
    Gambar-Gambar kehidupan melalui lensa anda.... :-c

    http://www.flickr.com/photos/doc_a82/
    "" Sila la tgk....pas tu komen....""

  3. #18

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sate Kajang ke Kasut Gombak
    Posts
    2,608

    Talking Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    azryshah tu mmg tak pernah miss main bowling tu... yelaa defending champion. dia dah lama tunggu pertandingan ni.. tp sorry azryshah tahun ni tidak lagik.. aku sudah melakukan latihan intensif untuk bergelar juara tahun ni.. hahhaaha.. jaga2 juga kepada abahwafi!! hahahha
    FMDC.. RAWKSS

  4. #19

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di depannya masjid, di belakangnya mini market..
    Posts
    2,323

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by qmaxgamer View Post
    azryshah tu mmg tak pernah miss main bowling tu... yelaa defending champion. dia dah lama tunggu pertandingan ni.. tp sorry azryshah tahun ni tidak lagik.. aku sudah melakukan latihan intensif untuk bergelar juara tahun ni.. hahhaaha.. jaga2 juga kepada abahwafi!! hahahha
    qmax, gua talak takut la bro....bring it on...heheheheee. BTW ko practise kat mana ? Jom la sparring ngan aku...
    “the only time politicians tell the truth is when they call each other liars” http://abahwafi.fotopages.com

  5. #20

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by abahwafi View Post
    qmax, gua talak takut la bro....bring it on...heheheheee. BTW ko practise kat mana ? Jom la sparring ngan aku...

    ni haper ni borak jer..dah buat kerja ke idak abahwafi ni'??.dah cari piala pusingan ke belum ni??takkan kak zain jer nak cari mana aci.....eemm..aaar..jom abahwafi kita prektis kat U-bowl..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  6. #21

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Puchong Selangor Malaysia
    Posts
    284

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    ni haper ni borak jer..dah buat kerja ke idak abahwafi ni'??.dah cari piala pusingan ke belum ni??takkan kak zain jer nak cari mana aci.....eemm..aaar..jom abahwafi kita prektis kat U-bowl..
    Moh praktis kat IOI Mall kat Puchong ker...Sunway Pyramid ker...kat Putrajaya ker...hehehee

    http://www.flickr.com/photos/ateh_photostream/

  7. #22

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Key EL
    Posts
    365

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by atehlenz View Post
    Moh praktis kat IOI Mall kat Puchong ker...Sunway Pyramid ker...kat Putrajaya ker...hehehee

    http://www.flickr.com/photos/ateh_photostream/
    soma organizer kena wat praktis dulu nie bg warming up

  8. #23

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Puchong Selangor Malaysia
    Posts
    284

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by bangCiiK View Post
    soma organizer kena wat praktis dulu nie bg warming up
    Sibuk praktis....jangan luper report untuk next meeting...... saper punya report..tak siap...nanti Hanty rotan...hehehe...

    http://www.flickr.com/photos/ateh_ph...7617078652122/

  9. #24

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Key EL
    Posts
    365

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by atehlenz View Post
    Sibuk praktis....jangan luper report untuk next meeting...... saper punya report..tak siap...nanti Hanty rotan...hehehe...

    http://www.flickr.com/photos/ateh_ph...7617078652122/
    duit tak masuk lg tak ada report

  10. #25

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di depannya masjid, di belakangnya mini market..
    Posts
    2,323

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    ni haper ni borak jer..dah buat kerja ke idak abahwafi ni'??.dah cari piala pusingan ke belum ni??takkan kak zain jer nak cari mana aci.....eemm..aaar..jom abahwafi kita prektis kat U-bowl..
    Sorry Puan Speaker, saya kena provokasi.

    Piala pusingan tak jumpa lg Pn Speaker, piala kepala pusing ader la kot

    Email la kat saya strategi kita bg mendapatkan piala pusiangan tu...Saya sedia menurut perintah Pn Speaker.
    “the only time politicians tell the truth is when they call each other liars” http://abahwafi.fotopages.com

  11. #26

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pantai Barat - Pantai Timur - Pantai Barat
    Posts
    912

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by abahwafi View Post
    Sorry Puan Speaker, saya kena provokasi.

    Piala pusingan tak jumpa lg Pn Speaker, piala kepala pusing ader la kot

    Email la kat saya strategi kita bg mendapatkan piala pusiangan tu...Saya sedia menurut perintah Pn Speaker.
    nih yg susah ni kalau nyembang ngan kaki bowling... hehehhe.. cucuk sket jek terus naik syeh... ada beran ka abahwafi.. mari la sparring.. hehehe
    ~ NO Retreat No Surrender ~




    http://www.flickr.com/photos/achid

  12. #27

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Berikut link yg abahwafi beri pada hanty utk siHadee...sesiapa nak bawa balik piala pusinagn..baca2ler tips berikut

    http://www.bowl4fun.com/ron/tip20.htm

    *Mana secretary hanty??awat dia tak email minit meeting dan cc pada semua pd team members??ni nak kena potong allowance ni..LOL (allowance 10,000 sebulan dah tinggal 9,818 jer nih)
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  13. #28

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Kuala Lumpur - Shah Alam
    Posts
    190

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    nak join...
    seeing ordinary as extraordinary - /:)
    Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow


  14. The Following User Like This Post:


  15. #29

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Key EL
    Posts
    365

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by ezy D8T View Post
    nak join...
    joinlah...send email to doc_A and cc to me

  16. #30

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by qmaxgamer View Post
    azryshah tu mmg tak pernah miss main bowling tu... yelaa defending champion. dia dah lama tunggu pertandingan ni.. tp sorry azryshah tahun ni tidak lagik.. aku sudah melakukan latihan intensif untuk bergelar juara tahun ni.. hahhaaha.. jaga2 juga kepada abahwafi!! hahahha

    tak makna 'defending'nya.. selagi ader abahwafi ngan achid dlm ini game memang payah nak potong selekoh. Tergugat woo ngan bola hook abahwafi ngan achid hehehe
    INDAHNYA HIDUP INI JIKA SUBUR DENGAN KASIH SAYANG O:-)

    My Blogspot
    My Flickr

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •