Page 1 of 35 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 512

Thread: 1 Aug 2009 | 5th FMDC Annual Bowling Tournament

  1. #1

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    B.Baru Bangi
    Posts
    227

    1 Aug 2009 | 5th FMDC Annual Bowling Tournament

    5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT



    Date: 01 Ogos 2009

    Masa : 2 PM
    Tempat :
    Mutiara Bowl, Kompleks Mutiara, Jln Ipoh,KL
    (Near DIGICOLOUR)

    Map Lokasi ke Mutiara Plaza - llink ker Google map
    http://maps.google.com.my/maps?f=q&s...,0.038624&z=15


    Bayaran : RM60
    Pesera akan mendapat: Game (4 Game + Kasut), T-Shirt, Door Gift, Kudapan
    Bayaran boleh dibayar terus ke akaun bendahari 12380075440521 CIMB BANK atas nama WAN MOHD NAZRI CHIK BUSU

    Tarikh tutup pendaftaran dan tarikh akhir bayaran: 25 JULAI 2009
    Team Organiser:
    1. Zainon Zubir (zainzubir,hanty) - 0166932414
    2. Pok Cik (mypokcik) - 0124770103
    3. Wan Mohd Nazri (Bangciik) - 0136357872
    4. Zuhaimi (Badang Perkasa) - 0126018667
    5. Mohd Rosside (serigala) - 0196958619
    6. Shamsul Bahri (Atehlenz) - 0125170607
    7. Azizan (doc_A) - 0133639920
    8. Isma Riza (Ismariza) - 0126568332
    9. Kamal (mkrash) - 0124770103
    10. ............ (Abahwafi)
    11.

    1. Tournament ini terbuka kepada semua Ahli2 FMDC
    2. Pendaftaraan di buka sekarang.Kepada yg berminat boleh emailkan butiran berikut :
    - Nama Penuh
    - Nick Name
    - No HP
    - Saiz Baju
    kepada azizan_per3337@yahoo.com dan di cc ke onezry78@yahoo.com.
    3. Peserta dilarang memberikan nama di dalam Thread ini. Pendaftaran hanya di terima melalui email yg di berikan.
    4. Pertandingan adalah berkumpulan, yg terdiri drpd 4 org satu kumpulan
    5. Peserta tidak dibenarkan menubuhkan atau memilih ahli kumpulan sendiri. Ahli kumpulan akan ditentukan melalui cabutan undi.
    6. Hadiah akan di berikan kepada:
    * Juara Kumpulan - Medal
    * Naib Juara Kumpulan - Medal
    * Tempat ketiga Kumpulan - Medal
    * Markah Tertinggi Individu ( 3 Lelaki & 3 Perempuan) - Trofi
    7. Maklumat lanjut akan di beritahu dari semasa ke semasa melalui forum
    8. Sebarang pertanyaan boleh bertanya melalui forum (thread ini) atau berhubung terus dgn Team Organiser

    Senarai Nama Yang Telah Mendaftar:
    1.azryshah
    2.budak_malas
    3.msmacsp
    4.Zaharah Ali
    5.nowa
    6.tol (muhaimi)
    7.Bradernizam
    8.serigala
    9.Atehlenz
    10.bangciik
    11.mkrash
    12.zainzubir
    13.hadee
    14.heromak
    15.pitengok
    16.kmnizam
    17.hazimi
    18.sazmie
    19.pahat
    20.silvermilo
    21.Hafiz Azmi
    22.Jie lea
    23.Tieckey
    24.Asliz82
    25. giant

    ** Nama yg bertanda merah telah membuat pembayaran
    Last edited by doc_A; 29th July 2009 at 08:15 PM.
    Gambar-Gambar kehidupan melalui lensa anda.... :-c

    http://www.flickr.com/photos/doc_a82/
    "" Sila la tgk....pas tu komen....""

  2. The Following User Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    B.Baru Bangi
    Posts
    227

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Mesyuarat kali ketama telah di adakan di A&W di PJ. Terima Kasih pd hanty yg mengetuai mesyuarat tersebut, merangkap sponsor makanan dan minuman (terima kasih byk2 hanty). terima kasih juga kepada semua yg hadir.

    Mereka yg Hadir:
    Zainzubir,Badang Perkasa,Bangciik,Serigala,Atehlenz,mypokcik,lsmari za,mudme,doc_A,emran, deeba (anak hanty),butet dan lain2..
    **maaf ada nama yg x sebut,sbb x sempat nak kenal2....

    Hasil drpd perbincangan mereka ini telah di lantik utk mengetuai tugas2 berikut:

    Bendahari = Bangciik
    AJK Lokasi/Facilities = serigala
    AJK hadiah/Trofi/Cenderahati = zainzubir,abahwafi
    AJK T-Shirt = Badang Perkasa
    AJK Makanan = Atehlenz
    AJK Pendaftaran = doc_A & lsmariza
    AJK Sponsor = mypokcik, Aji, Jieleadra
    OP/PR = Badang Perkasa, Jieleadra, Askme, mudme & qmaxgamer
    AJK Agenda/Aturcara = mkrash

    mesyuarat ditangguhkan pada jam 1130 pm.
    Last edited by doc_A; 16th May 2009 at 09:25 AM.
    Gambar-Gambar kehidupan melalui lensa anda.... :-c

    http://www.flickr.com/photos/doc_a82/
    "" Sila la tgk....pas tu komen....""

  4. The Following User Like This Post:


  5. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    nasib baik aku sampei lewat wakakka
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  6. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Terima Kasih..apa tunggu lagi??oh I see tunggu kosnya ya pak??yaaach sabarin ..kosnya masih dikirain..insyaAllah minggu depan berapa perlu ongkos bapak2, adik2 yg manis perlu sediakan akan di uar2kan disini nanti oleh Pak Ynag Berusaha..Yaachh Pak Doc-A kita....syukur alhamdulillah...kita punyain Pak Yang Berusaha kherasss menitipin setiap apa yg dibincangi demi ketelusan gituuuu....yaaach kami enggak bisa nyorokin apa yang dibincang demi tiada ahli2 yg rasain dipinggirin gituuuu...wakakakaaka
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  7. #5

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    wah bestnya... "saya mesti main"...

    hanty boleh bawak anak sedara saya tak (pompuan) main sekali...

  8. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by msmacsp View Post
    wah bestnya... "saya mesti main"...

    hanty boleh bawak anak sedara saya tak (pompuan) main sekali...
    Yang pernah dipraktikkan, ahli berdaftar boleh bawa anak utk turut serta...anak sedara nanti kami bincangkan dan akan maklumkan...sabo sabo...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  9. #7

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    tq hanty....

  10. #8

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Key EL
    Posts
    365

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    Terima Kasih..apa tunggu lagi??oh I see tunggu kosnya ya pak??yaaach sabarin ..kosnya masih dikirain..insyaAllah minggu depan berapa perlu ongkos bapak2, adik2 yg manis perlu sediakan akan di uar2kan disini nanti oleh Pak Ynag Berusaha..Yaachh Pak Doc-A kita....syukur alhamdulillah...kita punyain Pak Yang Berusaha kherasss menitipin setiap apa yg dibincangi demi ketelusan gituuuu....yaaach kami enggak bisa nyorokin apa yang dibincang demi tiada ahli2 yg rasain dipinggirin gituuuu...wakakakaaka
    waduh2 hanty macam berada dbali kok gitu rasanya

  11. #9

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    B.Baru Bangi
    Posts
    227

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    TQ to azrysyah...org pertama yg mendaftarkan diri....
    yg lain apa tunggu lg...
    Gambar-Gambar kehidupan melalui lensa anda.... :-c

    http://www.flickr.com/photos/doc_a82/
    "" Sila la tgk....pas tu komen....""

  12. #10

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by doc_A View Post
    TQ to azrysyah...org pertama yg mendaftarkan diri....
    yg lain apa tunggu lg...
    tunggu hanty umumkan segala kosting yg perlu dibayar dan johan nanti dapat hadiah apa? maklumla kami terpaksa booking tiket dan taknak pegi kalau tak menang.... hahahahaaaa... cabutssss..........

  13. #11

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Tournament ini terbuka kepada semua Ahli2 FMDC
    * Pendaftaraan di buka sekarang.Kepada yg berminat boleh emailkan butiran berikut :
    - Nama Penuh
    - Nick Name
    - No HP
    kepada azizan_per3337@yahoo.com dan di cc ke onezry@yahoo.com.
    *Peserta dilarang memberikan nama di dalam Thread ini. Pendaftaran hanya di terima melalui email yg di berikan.
    * Pertandingan adalah berkumpulan, yg terdiri drpd 4 org satu kumpulan
    * Ahli kumpulan akan ditentukan melalui cabutan undi
    * Hadiah akan di berikan kepada:
    - Juara Kumpulan
    - Naib Juara Kumpulan
    - Tempat ketiga Kumpulan
    - Markah Tertinggi Individu (Lelaki & Perempuan)
    * Maklumat lanjut akan di beritahu dari semasa ke semasa melalui forum
    * Sebarang pertanyaan boleh bertanya melalui forum (thread ini) atau berhubung terus dgn Team Organiser

    Pendaftaran dibuka..anda boleh email nama , nick dan hp number kpd Doc_A/Azizan at azizan_per3337@yahoo.com (setiausaha) dan cc kpd Atehlen at onezry@yahoo.com (bendahari)
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  14. #12

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Key EL
    Posts
    365

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    Pendaftaran dibuka..anda boleh email nama , nick dan hp number kpd Doc_A/Azizan at azizan_per3337@yahoo.com (setiausaha) dan cc kpd Atehlen at onezry@yahoo.com (bendahari)
    hanty sapa sbenornhya bdahari nie...email sy tu pong salah tu ini yg bebenornya onezry78@yahoo.com

  15. #13

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Puchong Selangor Malaysia
    Posts
    284

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by bangCiiK View Post
    hanty sapa sbenornhya bdahari nie...email sy tu pong salah tu ini yg bebenornya onezry78@yahoo.com
    Pembetulan...

    Bendahari = Bangciik
    AJK Lokasi/Facilities = serigala
    AJK hadiah/Trofi/Cenderahati = zainzubir,abahwafi
    AJK T-Shirt = Badang Perkasa
    AJK Makanan = Atehlenz
    AJK Pendaftaran = doc_A & lsmariza
    AJK Sponsor = mypokcik, Aji, Jieleadra
    OP/PR = Badang Perkasa, Jieleadra, Askme, mudme & qmaxgamer
    AJK Agenda/Aturcara = mkrash

    http://www.flickr.com/photos/ateh_photostream/

  16. #14

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by doc_A View Post
    TQ to azrysyah...org pertama yg mendaftarkan diri....
    yg lain apa tunggu lg...
    org pertama daftar tak der adiah moto ke hehehe.. gurau jer
    jom ler ramai2 kita baling bola boling
    INDAHNYA HIDUP INI JIKA SUBUR DENGAN KASIH SAYANG O:-)

    My Blogspot
    My Flickr

  17. #15

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Puchong Selangor Malaysia
    Posts
    284

    Re: 5th FMDC ANNUAL BOWLING TOURNAMENT- 01/08/09

    Quote Originally Posted by azrysyah View Post
    org pertama daftar tak der adiah moto ke hehehe.. gurau jer
    jom ler ramai2 kita baling bola boling
    Untuk hadiah peserta pertama daftar...hadiahnyer...jeng jeng jeng...

    mendapat Balingan pertama....dgn disaksikan oleh semua peserta & di ambil gambar oleh OP untuk Tournament Report...

    heeehehe...

    Hanty bleh...? (kene dapatkan approval dari PM kita....Hanty)


    http://www.flickr.com/photos/ateh_photostream/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •