Page 2 of 23 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 332

Thread: User | Nikon D90

  1. #16

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,197

    Re: Pengguna D90

    1. nobita
    2. reezluv
    3. raden
    4. Akram Wan
    5. budak_malas
    6. akuss15
    7. giant
    8. LANZ NIKON
    9. enciktat
    10. shearazi
    11. samsyulsamad
    12. penjejak minda (skang D80..Lepas raya nanti baru D90..hehehe )
    13. hakeim134
    14. masr86
    15. mr_bun
    "Have no fear of perfection - coz you'll never reach it"

    my photo-blog : http://1ldk.blogspot.com/

  2. #17

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Rasanyer dok KL....
    Posts
    613

    Re: Pengguna D90

    1. nobita
    2. reezluv
    3. raden
    4. Akram Wan
    5. budak_malas
    6. akuss15
    7. giant
    8. LANZ NIKON
    9. enciktat
    10. shearazi
    11. samsyulsamad
    12. penjejak minda (skang D80..Lepas raya nanti baru D90..hehehe )
    13. hakeim134
    14. masr86
    15. mr_bun
    16. Sang

  3. #18

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: Pengguna D90

    alahai..... apsal wat thread mcm ni... satgi ada yg panas hati plak..... adoi....
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  4. #19

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: Pengguna D90

    Quote Originally Posted by akuss15 View Post
    alahai..... apsal wat thread mcm ni... satgi ada yg panas hati plak..... adoi....
    bior la diorg panas..kita berforum ni biar berfikiran terbuka...matang...

  5. #20

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: Pengguna D90

    Quote Originally Posted by shearazi View Post
    bior la diorg panas..kita berforum ni biar berfikiran terbuka...matang...
    sbb mcm takde function setakat senaraikan nama pemilik... apa kata post la gamba ke.... ade topik yg bagus utk dibincangkan ke......

    berforum dgn penuh kesabaran.
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  6. #21

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    25

    Re: Pengguna D90

    1. nobita
    2. reezluv
    3. raden
    4. Akram Wan
    5. budak_malas
    6. akuss15
    7. giant
    8. LANZ NIKON
    9. enciktat
    10. shearazi
    11. samsyulsamad
    12. penjejak minda (skang D80..Lepas raya nanti baru D90..hehehe )
    13. hakeim134
    14. masr86
    15. mr_bun
    16. Sang
    17. zeckry

    __________________________________________________ _________________________________

    http://www.flickr.com/photos/zeckry/

  7. #22

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Subang, wangsa maju
    Posts
    261

    Re: Pengguna D90

    Quote Originally Posted by masr86 View Post
    1. nobita
    2. reezluv
    3. raden
    4. Akram Wan
    5. budak_malas
    6. akuss15
    7. giant
    8. LANZ NIKON
    9. enciktat
    10. shearazi
    11. samsyulsamad
    12. penjejak minda (skang D80..Lepas raya nanti baru D90..hehehe )
    13. hakeim134
    14. masr86
    isk...banyak ni je ker bebudak FMDC yang pakai D90....tokey cina tu kata ari tu "sulah juai manyak ooo ini D90".....compius2....kekekeke
    ~ I don't care if I fall as long as someone else keeps on shooting. ~:rolleyes:
    http://www.flickr.com/photos/hakeim134/

  8. #23

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bangi, Selangor (Kuantan my hometown)
    Posts
    153

    Re: Pengguna D90

    Quote Originally Posted by hakeim134 View Post
    isk...banyak ni je ker bebudak FMDC yang pakai D90....tokey cina tu kata ari tu "sulah juai manyak ooo ini D90".....compius2....kekekeke
    Emm..betul gak! Masa aku join kursus Kelas Asas Digital Fotografi - 27-28 Jun 2009, bukan main ramai yg pakai D90, aku je sorg2 yg pakai D enamPOloh (awal tahun depan baru sambar sejibik)...seme2 ni segan kot!

  9. #24

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Seri Kembangan, Selangor
    Posts
    48

    Re: Pengguna D90

    Quote Originally Posted by DQuantan View Post
    Emm..betul gak! Masa aku join kursus Kelas Asas Digital Fotografi - 27-28 Jun 2009, bukan main ramai yg pakai D90, aku je sorg2 yg pakai D enamPOloh (awal tahun depan baru sambar sejibik)...seme2 ni segan kot!
    aku pun same bro..pakai D80 je.. lepas raya baru nak pikir cari lain.. tengok duit balance raya tinggal banyak mane..hehehe
    .: PERJALANAN MENCARI ARAH :.
    .: http://www.flickr.com/photos/penjejak_minda :.

  10. #25

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Seri Kembangan, Selangor
    Posts
    48

    Re: Pengguna D90

    Quote Originally Posted by akuss15 View Post
    alahai..... apsal wat thread mcm ni... satgi ada yg panas hati plak..... adoi....
    xpe bro.. biar je la... pasni kite upload gambar plak... dah group social senyap je... hehehe
    .: PERJALANAN MENCARI ARAH :.
    .: http://www.flickr.com/photos/penjejak_minda :.

  11. #26

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bertam City
    Posts
    2,010

    Re: Pengguna D90

    Originally Posted by masr86 View Post
    1. nobita
    2. reezluv
    3. raden
    4. Akram Wan
    5. budak_malas
    6. akuss15
    7. giant
    8. LANZ NIKON
    9. enciktat
    10. shearazi
    11. samsyulsamad
    12. penjejak minda (skang D80..Lepas raya nanti baru D90..hehehe )
    13. hakeim134
    14. masr86
    15. hadzleyharith (guna D90 jer..) rujuk blog saya utk sampel gambar..

  12. #27

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    rumah lama dekat Kepong
    Posts
    950

    Re: Pengguna D90

    aku sedar2 nama aku da kat no 1. aku pun tau patut ke x thread mcm ni wujud coz takut nanti org kata fanatik pulak. pic hadzelyharith memang lawa. bila aku leh dpt mcm tu. huhuhuuhh. kena blaja n terus blaja ni

  13. #28

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    454

    Re: Pengguna D90

    Tak de sape larang buat thread Brand masing2. Sony Alpha punya thread punyala panjang. Tak sape kisah. Orang Melayu ni sopan sangat, he he, takut apa orang lain kata. Mujur aku Jawa.

    Better kalau setiap D90 owner post satu sample image kat thread ni. Cadangan je.

    Tapi kalau nak suruh tutup boleh jugak...
    Last edited by raden; 30th June 2009 at 10:17 PM.

  14. #29

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: Pengguna D90

    Quote Originally Posted by raden View Post
    Tak de sape larang buat thread Brand masing2. Sony Alpha punya thread punyala panjang. Tak sape kisah. Orang Melayu ni sopan sangat, he he, takut apa orang lain kata. Mujur aku Jawa.

    Better kalau setiap D90 owner post satu sample image kat thread ni. Cadangan je.

    Tapi kalau nak suruh tutup boleh jugak...
    kitenye spesific d90. kang kata gerek... kakakakakakaka....

    meh aku letak dulu. recent trip to singaporeeeee..



    nanti letak agi
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  15. #30

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    454

    Re: Pengguna D90

    Fu-yoh!

    Kreatif tu.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •