Page 3 of 23 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 332

Thread: User | Nikon D90

  1. #31

    Join Date
    May 2009
    Location
    Banting,Selangor
    Posts
    380

    Re: Pengguna D90

    Originally Posted by masr86 View Post
    1. nobita
    2. reezluv
    3. raden
    4. Akram Wan
    5. budak_malas
    6. akuss15
    7. giant
    8. LANZ NIKON
    9. enciktat
    10. shearazi
    11. samsyulsamad
    12. penjejak minda (skang D80..Lepas raya nanti baru D90..hehehe )
    13. hakeim134
    14. masr86
    15. hadzleyharith
    16.akukidik(D70s)--ltunggu bonus amik D90

  2. #32

    Join Date
    May 2009
    Location
    Banting,Selangor
    Posts
    380

    Re: Pengguna D90

    1.
    2.

    1st time use Dslr camera...D70s.
    sila tunjuk ajar sket kawan2..saya tak pandai guna lagi camera nie...funtion kat button tu pun en.akuss ngan nobita yang ajo dlm forum nie..hehehe
    Last edited by akukidik; 1st July 2009 at 10:17 PM.

  3. #33

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    454

    Re: Pengguna D90

    Gua Telinga, Taman Negara. Lain kali masuk gua, aku tak nak bawak D90 tapi nak beli Lumix FT1 waterproof P&S. Gua sempit, banyak taik kelawar & terpaksa berpegang ke tepi2 gua utk elak jatuh. Lepas shoot ni aku terus simpan kamera.
    Tak boleh focus, main hentam aje. Siling gua jauh, lampu focus kat D90 tak sampai. Banyak shots kena buang. Jangan harap nak apply rule of thirds, leading lines etc. he he.
    Last edited by raden; 1st July 2009 at 07:28 AM.

  4. #34

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: Pengguna D90


    kulit dia nobita buat kasut...hehe

  5. #35

    Join Date
    May 2009
    Location
    Banting,Selangor
    Posts
    380

    Re: Pengguna D90

    Quote Originally Posted by shearazi View Post

    kulit dia nobita buat kasut...hehe
    hahahaha

  6. #36

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    454

    Re: Pengguna D90

    Quote Originally Posted by shearazi View Post

    kulit dia nobita buat kasut...hehe
    Macam ada nampak lens cap D90 kat celah2 gigi dia...

  7. #37

    Join Date
    May 2009
    Location
    Banting,Selangor
    Posts
    380

    Re: Pengguna D90

    Originally Posted by masr86 View Post
    1. nobita
    2. reezluv
    3. raden
    4. Akram Wan
    5. budak_malas
    6. akuss15
    7. giant
    8. LANZ NIKON
    9. enciktat
    10. shearazi
    11. samsyulsamad
    12. penjejak minda (skang D80..Lepas raya nanti baru D90..hehehe )
    13. hakeim134
    14. masr86
    15. hadzleyharith
    16.akukidik(D70s)--ltunggu bonus amik D90
    17.
    18.
    19.


    sambung2...

  8. #38

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    rumah lama dekat Kepong
    Posts
    950

    Re: Pengguna D90

    Quote Originally Posted by shearazi View Post

    kulit dia nobita buat kasut...hehe
    pandai ko ek. ni buaya kat melaka ke kat sarawak ni

  9. #39

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: Pengguna D90

    Quote Originally Posted by nobita View Post
    pandai ko ek. ni buaya kat melaka ke kat sarawak ni
    hehe buaya kat semenggoh,sarawak

  10. #40

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    rumah lama dekat Kepong
    Posts
    950

    Re: Pengguna D90

    aku pun ada sekor. kulit akuss buat kasut

    y ni kat jong crocodile farm. sama ke

  11. #41

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: Pengguna D90

    a'ah sama kot crocodylus porosus

  12. #42

    Re: Pengguna D90

    Quote Originally Posted by nobita View Post
    aku pun ada sekor. kulit akuss buat kasut

    y ni kat jong crocodile farm. sama ke
    Buat beg tangan best ni

  13. #43

    Join Date
    May 2009
    Location
    Banting,Selangor
    Posts
    380

    Re: Pengguna D90

    topik nie telah terhenti..takder orang nak sambung ka?

  14. #44

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: Pengguna D90



    tengkorak org mati kena penggal..kat umah panjang nie...
    akukidik..thanx belanje semlm...

  15. #45

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    rumah lama dekat Kepong
    Posts
    950

    Re: Pengguna D90

    wah. akukidik berguru ngan shearazi. leh la turun ilmu ahad ni

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •