Results 1 to 5 of 5

Thread: Camera, Lens, and accecory car boot sale

  1. #1

    Join Date
    May 2009
    Location
    putrajaya
    Posts
    1

    Camera, Lens, and accecory car boot sale

    Kerana di Forum ini tiada ruang untuk mendapatkan barang2x (buy/sell topic) photography, Saya mencadangkan diadakan Car boot Sale untuk barang2x photography(i.e camera, lens, filter, lampu, backdrop, etc.)

    Tempat kita bole buat kat area parking lot yg besar, contoh nye kat depan stadium Malawati kat shah alam(tempat org buat pasar Ahad tuh), atau terdapat kawasan lain yg boleh dicadangkan.

    Di sini nanti kita bolehlah menjual/membeli peralatan photography tak kirelah baru or used. disamping dapat berkenalan, kita juga dapat peluang untuk tambah atau tukar aksesori photography kita.

    Kita buat secara open, so sesapa yg nak join menjual atau just datang untuk usha2x atau membeli dialu-alukan, tiada bayaran dikenakan.

    amacam?

  2. #2

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: Camera, Lens, and accecory car boot sale

    masuk umah org bg salam dulu bro..sila kenalkan diri di my lens
    lg satu sila ke www.shuttertrade.com
    apapun cadangan tu kira baik la

  3. #3

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bangi, Selangor (Kuantan my hometown)
    Posts
    153

    Re: Camera, Lens, and accecory car boot sale

    Quote Originally Posted by shearazi View Post
    masuk umah org bg salam dulu bro..sila kenalkan diri di my lens
    lg satu sila ke www.shuttertrade.com
    apapun cadangan tu kira baik la
    Haa...baru nak bagitau...saya sokong dari belakang je!!!

  4. #4

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    "Alam Fantasi"
    Posts
    813

    Re: Camera, Lens, and accecory car boot sale

    Quote Originally Posted by DQuantan View Post
    Haa...baru nak bagitau...saya sokong dari belakang je!!!
    hehehe.. kalau tak cukup seorg sokong dari belakang + saya seorg lagi..
    Merealisasikan Impian dan Idaman Anda Dengan 1001 Kenangan Terindah....

  5. #5

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Home Alone
    Posts
    375

    Re: Camera, Lens, and accecory car boot sale

    gue tak kisah sdr kasi salam atau idak. Yg penting nko dah daftar dan di terima disini. Ini dah dikira sbg salam mukadimmah. Ada masa nanti sdr introduce lah diri sikit2. Lebih afdal dekat mylens tu. mungkin sdr tak perasan. lagi pun bukan prasyarat pun.

    Bab car boot sale tu aku setuju bonar. Banyak barang yg aku nak let go.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •