Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64

Thread: MelakaCity PhotoHunt

  1. #31

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    melaka,batu berendam
    Posts
    213

    Re: MelakaCity PhotoHunt

    Quote Originally Posted by yuck2kiss View Post
    huakak.... badminton ni adalah agenda yg masih tak menjadi kenyataan lagi!
    set la satu hari..kita kluar main badminton plak... reket berabuk tu...string pon dah nak putus agaknye

    bro set la bile ader free... maner tau .. shahrul ker... rosli ker... nak join..hehehe.....

    cantik pict group ...version IR....tu..

  2. #32

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Melaka
    Posts
    114

    Re: MelakaCity PhotoHunt





    Saat Bergumbira
    Last edited by daniel; 20th July 2009 at 01:24 AM.

  3. #33

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Melaka
    Posts
    114

    Re: MelakaCity PhotoHunt



    Foto Model yang berjaya di rakam...

  4. #34

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    World Heritage Place
    Posts
    153

    Re: MelakaCity PhotoHunt

    di mana lagi gambaran lain...
    aku balik awal....

  5. #35

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Melaka
    Posts
    114

    Red face Re: MelakaCity PhotoHunt

    Bro aku tak amik gambo banyak lah.. Banyak amik video je... ada 2-3 keping je.. kat Kincir Air x ada gambo langsung... balik baru pasan... Asik usha montot ko je... sampai aku lupa...

  6. #36

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    World Heritage Place
    Posts
    153

    Re: MelakaCity PhotoHunt

    Quote Originally Posted by daniel View Post
    Bro aku tak amik gambo banyak lah.. Banyak amik video je... ada 2-3 keping je.. kat Kincir Air x ada gambo langsung... balik baru pasan... Asik usha montot ko je... sampai aku lupa...
    ihsk... jadi pujaan rupenye montot aku yg tembam ni,,
    ngeh ngeh

  7. #37

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    World Heritage Place
    Posts
    153

    Re: MelakaCity PhotoHunt

    makantografi


  8. #38

    Join Date
    May 2007
    Location
    melaka
    Posts
    164

    Re: MelakaCity PhotoHunt

    Quote Originally Posted by yuck2kiss View Post
    apis from the backside

    dah 2 dah skodeng aku.. kahkahkah..

    lepas ni outing aku nak sniper orang lak aa..

  9. #39

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    50

    Re: MelakaCity PhotoHunt

    Input berguna semasa outing......+ sesi meracun. "Pesal kaler kat LCD aku nampak pucat ni, ko punya nampak ok pulak. Kena angkat D300 jugak la kalau lagu ni", kata Lan kat Sharul................
    meniru adalah salah satu cara belajar. tak salah kalau kita meniru sesuatu yang baik

  10. #40

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: MelakaCity PhotoHunt

    ni biler lak plan ada outing ni..adeih..asik2 aku je terlepas.. badminton biler wooo

  11. #41

    Re: MelakaCity PhotoHunt

    Quote Originally Posted by shearazi View Post
    ni biler lak plan ada outing ni..adeih..asik2 aku je terlepas.. badminton biler wooo
    plan last minute bro.. insyaallah jika ada plan lagi akan diwar-warkan kat FM...
    Majulah Fotografi Untuk Negara
    http://rafi.fotopages.com

    Photoshoot in Melaka and need cheap place to stay in big group? Try homestay @ RM120/night
    http://www.homestaymelaka.com

  12. #42

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: MelakaCity PhotoHunt

    Outing yang meriah nie..

  13. #43

    Join Date
    May 2009
    Location
    melaka
    Posts
    249

    Re: MelakaCity PhotoHunt

    Quote Originally Posted by yuck2kiss View Post
    makantografi

    ni pahal mamat 2 org nie ek..telelap2 mata 2..hahaha..well nmpk cm best la..rugi xjoin tapi xleh nak join sbb ade hal lak time 2..ade outing lagi inform2 la eh...

  14. #44

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: MelakaCity PhotoHunt

    Quote Originally Posted by rafi View Post
    plan last minute bro.. insyaallah jika ada plan lagi akan diwar-warkan kat FM...
    orait thanx rafi.. ot sket..dh tgk ank buah fadil?

  15. #45

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    50

    Re: MelakaCity PhotoHunt

    mekasih bebanyak utk rafi kera sponsor nasi beryani yg best....untuk outing ni. kalau am ni blh la wat outing lagi...hehehe
    meniru adalah salah satu cara belajar. tak salah kalau kita meniru sesuatu yang baik

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •