Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54

Thread: Mari Kita Bermaaf Maafan

  1. #16

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,197

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    mohon ampun maaf juga dari saya, mr_bun
    lama juge tak outing & join activity kat fmdc..

    selamat menyambut bulan ramadhan kepada semua warga Fotomedia
    "Have no fear of perfection - coz you'll never reach it"

    my photo-blog : http://1ldk.blogspot.com/

  2. #17

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    @ putrajaya
    Posts
    266

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    ku pohon ampun maaf diperantauan..
    moga kita beroleh manfaat dalam bulan ramadhan nanti

    mohdherizat&keluarga
    eidhoven
    Personal Blog
    nak beli barangan photography ?

  3. #18

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    ampun dan maaf dari saya semoga kita selamat menymbut ramadhan yg barakah ini
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  4. #19

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Di Skrin Monitor Anda
    Posts
    2,292

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    pohon ampun dan maaf andai selama ini byk menyakitkan hati sapa2 samada sedar atau tidak... selamat menyambut ramadhan dgn penuh keberkatan.. jom CHORUS... eheheheee...
    Once photography enters your bloodstream, it's like a disease.

    Mudme's Flickrâ„¢ | UnderoneroofCreative.com Website

  5. #20

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    cheras
    Posts
    1,058

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    keyboard tak bersalah jadi mangsa,
    tak kira pulak tetikus yang menekannya,
    ampun dan maaf ku pinta,
    dari pistOL7 dan keluarga.

    selamat berposa semua
    jom jual gambarpistolseven gallery

  6. #21

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    walaupun jarang post dan berouting bersama...
    namun ampun maaf tetap ku pinta buat keluarga FMDC
    selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat berposa

    ikhlas dari "lyanglarhaltz"

  7. #22

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Petaling Jaya, Malaysia, Malaysia
    Posts
    1,149

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    Assalamualaikum & Selamat Sejahtera. Saya juga ingin memohon ampun serta maaf sekiranya ada kesalahan dari segi pertuturan mahupun perbuatan kepada seluruh ahli masayarakat di forum ini yang mungkin menyinggung perasaan anda. Segala2nya adalah diluar kesedaran dan kawalan.

    Maaf kan aku...
    TRUE CANONIANS
    My Fotopages
    My flickr

  8. #23

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    Quote Originally Posted by pistOL7 View Post
    keyboard tak bersalah jadi mangsa,
    tak kira pulak tetikus yang menekannya,
    ampun dan maaf ku pinta,
    dari pistOL7 dan keluarga.

    selamat berposa semua
    ini yg paling best meh hanty cuba blas pantun ni..hi hi

    keyboad mmg tiada tulang
    tetikus pula bodo2 alang
    apa yg kita dah silap harap tak berulang
    mogo fotomedia bertambah gemilang..


    .cak pong cak pong...woo hoo...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  9. The Following User Like This Post:


  10. #24

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bertam City
    Posts
    2,010

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    Saya... memohon kemaafan di atas keterlanjuran saya menekan keyboard dan membawa maksud yang telah menguris hati sapa-sapa yang membaca mahupun melihatnya.

    ikhlas dari saya yang kini berada di KUCHING..

    Selamat Berpuasa..

  11. #25

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Kijal Terengganu
    Posts
    98

    Smile Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    Mohon maaf bebanyak kepada sahabat rakan taulan..suma terutama hanty..yg baru baru gi ganu.. saya kutuk jugak , nak kutuk depan2 tak berani..jadi kutuk dlm forum juga adanya.. maap ek anty..! Harap2 Hadee bertambah pulih

  12. #26

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    thanks aunty zain sebab mengingatkan dan mulakan thread yg best ni..

    saya nak ambil peluang ni memohon ampun dan maaf kalo ada tersilap atau terkasar bahasa sepanjang saya berforum di FMDC ni.. yang paling penting saya nak ucapkan terima kasih dan mohon dihalalkan semua ilmu yang telah saya perolehi dari setiap individu dalam komuniti FMDC ni. semoga kita semua beroleh keberkatan di dunia dan akhirat. FMDC da best... Love u all..

    Selamat Berpuasa dan selamat beribadah...

  13. #27

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    mintak maaf semua klu ada buat salah.......walau kurang aktif dlm forum kebelakangan ini...
    selamat berbuasa x lama lagi.... tahun ner aku dah x leh nak cium tgn bapak aku lagi dah....sedihnya... (AL-FATIHAH)
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  14. #28

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    ara damansara ,pJ
    Posts
    25

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    selamat menyambut ramadhan al mubarak ..

    p/s :kalau dah nak mula mintak duit raya ..rase2 agak melampau tak ?

    hahahah ...
    ~belajar itu seronok ~
    Ezza Mas'oD

  15. #29

    Join Date
    May 2009
    Location
    Banting,Selangor
    Posts
    380

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    ini yg paling best meh hanty cuba blas pantun ni..hi hi

    keyboad mmg tiada tulang
    tetikus pula bodo2 alang
    apa yg kita dah silap harap tak berulang
    mogo fotomedia bertambah gemilang..


    .cak pong cak pong...woo hoo...
    nak balas gak la aunty nyer pantun...

    Fotomedia memang dah Gemilang
    Bilangan ahli memang tak terbilang
    Ampun dan Maaf diri ku julang
    Semoga dosa yang lepas tidak berulang


    selamat Berpuasa dibulan yang barakah ini....

  16. #30

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Puchong Selangor Malaysia
    Posts
    284

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    Quote Originally Posted by akukidik View Post
    nak balas gak la aunty nyer pantun...

    Fotomedia memang dah Gemilang
    Bilangan ahli memang tak terbilang
    Ampun dan Maaf diri ku julang
    Semoga dosa yang lepas tidak berulang


    selamat Berpuasa dibulan yang barakah ini....
    Ateh pun nak pantun gak lah....(org Melaka wakakakakk.....)

    Fotomedia group memang dah gemilang
    bilangan Ahli nya memang tak terbilang
    Forum ini Ilmu di gali berulang-ulang..
    Sempena Ramadhan Al Mubarak yg bakal menjelang
    Ateh disini pohon ampun dan maaf pada korang
    Semoga hubungan silaturahim ini kekal & tak hilang

    hehe bleh ker camni.....

    Selamat beribadah di Bulan yg penuh berkah ini...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •