Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 54 of 54

Thread: Mari Kita Bermaaf Maafan

  1. #46

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    116

    Smile Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    maaf zhr batin

  2. #47

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    shah alam, honduras
    Posts
    14

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    saya pun sama noooo
    mohon maaf klu ada terkasaq type & intonasi bacaan tuan2 & puan2 sekelian's

  3. #48

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Newcastle
    Posts
    11

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    Walaupun baru join... saya pun nak mitak maaf jgk...

  4. #49

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    Quote Originally Posted by aji View Post
    ampun maaf juga dari saya
    dah lama tak outing & join activity kat fmdc
    ingat kita bukak puasa & terawikh bersama pun ok nanti
    Aji... tanak bukak kat MCD lagi ker.... hehehehe
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  5. #50

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Antara Juru, Bukit Mertajam & AU2, Taman Keramat
    Posts
    734

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    ampun & maaf dipinta andai kata terkhilaf bait2 kata sepanjang saya bersama forum ini...
    "Sesungguhnya ilmu itu datangnya dari langit, pengetahuan datangnya dari pembacaan dan kuliah, ilham pula dari pengamatan, renungan dan pengalaman" - madah pujangga

    http://www.flickr.com/photos/fier1285/
    http://fier1285.fotopages.com

  6. #51

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  7. #52

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    aiseh hamba lupo nak mintak maaf .... Maaf Zahir Batin pada semua
    Majulah Fotografi Untuk Negara
    http://rafi.fotopages.com

    Photoshoot in Melaka and need cheap place to stay in big group? Try homestay @ RM120/night
    http://www.homestaymelaka.com

  8. #53

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Wilayah Daya City JB(WDC) + Pandan City
    Posts
    394

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    maaf salah dan silap..salam lebaran yek...lalalala..raye ade lagi 2 minggu
    photographyplusdesign
    mbjohor l http://www.pmbj.gov.my
    mediaselatan l http://www.medkom.my
    efotosintesis l http://www.empayarfotosintesis.com
    GoBlog! l http://hairulabubakar.wordpress.com

  9. #54

    Join Date
    May 2006
    Location
    Misteri Seadanya...???
    Posts
    378

    Re: Mari Kita Bermaaf Maafan

    sempena syawal yang tinggal lagi 1 hari sahaja ni..
    saya dengan rendah diri ingin memohon maaf diatas kesalahan dan kesilapan lalu..
    sama-samalah kita memeriah dan memajukan forum ini..
    amin



    (saya sebenarnya dah 1-2 tahun, i tak joint forum ni sbb kena buat pendaftaran baru lepas forum ni 2 kali, di naik taraf, pada +/-2007 kut.. tp bila try buat pendaftaran baru (sebanyak 2-3 jugalah semalam) dia masih memberikan tarikh pendaftaran asal saya iaitu pada 24th May 2006... tq mood)
    photograpy juga perlu maju...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •