Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 46

Thread: Maklumat Diperlukan | ABD FAIZIE ABD HAMID

  1. #1

    Maklumat Diperlukan | ABD FAIZIE ABD HAMID

    Salam Semua Kengkawan...

    Saya disini mengharapkan bantuan dari kengkawan semua....
    Saya memerlukan maklumat Mamat Cilaka nie... Dia dah con duit saya siuutttt....
    Iklan di MUdah.my kata ada kamera murah....

    Sesiapa kerja maybank bole bantu tak...PM saya

    Abd Faizie Abd Hamid
    800104-01-5879 - ic betul mamat nie

    ABDUL FAIZIE BIN ABDUL HAMID
    NO 7, JLN KEMBOJA 6 TMN PLENTONG
    BANDAR PLENTONG SELATAN
    JOHOR JAYA
    PASIR GUDANG
    JOHOR

    Maybank akaun :151146588471

    No fon 0129706635

    Sesapa bole check ....Bantuan amat dihargai......

    Sesiapa ada idea... Apa yang perlu aku buat....



    Salam
    Last edited by slumber; 4th September 2009 at 12:03 PM.
    You'll Never Walk Alone
    ********************

    Kejor Yob Kejor
    **************

  2. #2

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    147

    Re: Maklumat Diperlukan ABD FAIZIE ABD HAMID

    Benda ni dah selalu berlaku tapi masih kerap terjadi.Emm, cuba bagi detail sikit kejadian tersebut. Kalau ada bukti transaksi bleh buat repot polis. Itu yang terbaik.
    l Aku Photographer Amatur l Chelsea Fan since 1996 l
    Learning curve : MY BLOG l MY FLICKR

  3. #3

    Re: Maklumat Diperlukan ABD FAIZIE ABD HAMID

    Harap kengkawan kat JB dapat membantu tentang alamat tu...
    Sesiapa kerja kat mayabank harap dapat trace akaun tu...

    Bole call/sms saya 012-2686075 or PM saya
    You'll Never Walk Alone
    ********************

    Kejor Yob Kejor
    **************

  4. #4

  5. #5

    Re: Maklumat Diperlukan ABD FAIZIE ABD HAMID

    Yer Pokcik...
    Saya tak teringat nak check... dah bayar baru perasan... aduss
    Itu yang minta tolong kengkwan nie... sesapa yang ada maklumat....
    Hanya Maybank akaun jer yang betul...
    You'll Never Walk Alone
    ********************

    Kejor Yob Kejor
    **************

  6. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935

    Re: Maklumat Diperlukan ABD FAIZIE ABD HAMID

    Glamer giler mamat ner tipu... macam2 dia jual.. siap kc slip no DHL..padahal dari Germany...
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  7. #7

    Re: Maklumat Diperlukan ABD FAIZIE ABD HAMID

    Ini IC dia yang betulll... Baru dapat info...
    sesiapa bole tolong check tak IC ni nak dapatkan alamat dia...

    800104-01-5879
    You'll Never Walk Alone
    ********************

    Kejor Yob Kejor
    **************

  8. #8

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935

    Re: Maklumat Diperlukan ABD FAIZIE ABD HAMID

    mkw11 07-06-2008 06:15 AM

    --------------------------------------------------------------------------------

    Setelah pemeriksaan dibuat dgn maxis, no HP didapati tellah didaftarkan menggunakan nama orang lain. Pon begitu, disahkan alamat Abd Faizie Abd Hamid adalah No. 7, Jalan Kemboja 6, Taman Plentong Baru, 81750 Masai, Johor setelah rekod diperiksa dgn KWSP. No Kad Pengenalan sebenar adalah 800104-01-5879. x caye check dlm web SPR, guna IC ni..mesti kuar maklumat die

    aku dapat dari forum apa ek lupa lak... hehehe
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  9. #9

    Re: Maklumat Diperlukan ABD FAIZIE ABD HAMID

    Salam semua dah dapat info terkini

    Kad Pengenalan 800104015879

    ABDUL FAIZIE BIN ABDUL HAMID
    JLN KEMBOJA 6 TMN PLENTONG
    BANDAR PLENTONG SELATAN
    JOHOR JAYA
    PASIR GUDANG
    JOHOR

    Sesiapa bole riki dulu tak rumah nie...
    bantuan kengkawan JB amat diperlukan...

    Tq
    You'll Never Walk Alone
    ********************

    Kejor Yob Kejor
    **************

  10. #10

    Re: Maklumat Diperlukan ABD FAIZIE ABD HAMID

    alamat dari akaun dia
    NO 12, Jalan Pegawai, Taman Pegawai, Sitiawan
    You'll Never Walk Alone
    ********************

    Kejor Yob Kejor
    **************

  11. #11

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935

    Re: Maklumat Diperlukan ABD FAIZIE ABD HAMID

    Bro roger kat Johor Region...
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  12. #12

    Re: Maklumat Diperlukan ABD FAIZIE ABD HAMID

    Ada tak kengkawan yang pernah jadi macam nie... Camner korang buat...
    CTh : report Polis...

    Kalau bole kongsikan bagus gak... Tq
    You'll Never Walk Alone
    ********************

    Kejor Yob Kejor
    **************

  13. #13

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: Maklumat Diperlukan ABD FAIZIE ABD HAMID

    nih post die kat forum carigold :

    Originally Posted by enilyks27 View Post
    ok2..aku sala..like i said...i refund bak ur cash..thru my mom..mak aku akan settle dgn korang..by the way..aku now dah kat ******..my mom akan settle dgn korang..FAISAL(RM390) WAN(RM890) SHAH(RM100) LAN(RM650)..honestly aku tak berniat nak scam korang..memang aku dapat lobang hp2 spore..dealer aku nie memang for real orang melayu singapura..aku terpaksa guna nama Ong Sintex pasal kedai die pun memang jual phone murah2 and ramai costumers..takpela..mulai skarang aku stop semua..honestly 4 orang nie jer yang mak aku akan refund cash..wan...for ur info alamat kat plentong tu memang rumah aku..but its not my real home..its my mother inlaws place..aku harap korang please dont disturb them..kan mak aku dah inform..cash will be refund back..okay..aku stop skrang..-eNd-

    P/S : to ong..soo sorry..ingat tak aku beli K800i dari kedai u hari tu..?? its for swit_sally..dan die dah dapat pun hp tu..sorry again pasal i use ur name..i know u know me..and i truely sorry...-eNd-

    die bnyk pakai nickname....


    sejak 2 menjak nih tgk kat mudah banyak harga kamera tak masok akal. arituh ada d300, 5k shuttercount... ngan 18-200mm VR nikkor.. rm 3200. gilo.
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  14. #14

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: Maklumat Diperlukan ABD FAIZIE ABD HAMID

    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  15. #15

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935

    Re: Maklumat Diperlukan ABD FAIZIE ABD HAMID

    sejak 2 menjak nih tgk kat mudah banyak harga kamera tak masok akal. arituh ada d300, 5k shuttercount... ngan 18-200mm VR nikkor.. rm 3200. gilo.[/QUOTE]

    Apalagi akuss... sambaq ler... heheheh
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •