Page 3 of 22 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 316

Thread: Penipu Akhirnya Rebah Jua

  1. #31

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Parit Buntar
    Posts
    237

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    skrip yang menarik...
    boleh buat drama Kisah Benar kat TV3 - Isnin Khamis, 1.00 tgh

  2. #32

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Bukit mertajam
    Posts
    269

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    Zack hang memang superb...tak pernah lagi dlm hidup aku jumpa orang mcm ni ..hang tak kenai mangsa pun tapi hang tolong sampai sudah.rata2 manusia ni dia boleh tolong "SIMPATI" aja lah lagi2 kalau tak kenai.
    memang sesuai dgn ayat Naza "SYABAS BETE "

  3. #33

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    Quote Originally Posted by mohdhaniff1 View Post
    Zack hang memang superb...tak pernah lagi dlm hidup aku jumpa orang mcm ni ..hang tak kenai mangsa pun tapi hang tolong sampai sudah.rata2 manusia ni dia boleh tolong "SIMPATI" aja lah lagi2 kalau tak kenai.
    memang sesuai dgn ayat Naza "SYABAS BETE "
    bro, aku rasa kau tak baca apa yg zack tulis kot... baca betul2 dulu brpo baru bagi komen...

  4. #34

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Bukit mertajam
    Posts
    269

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    panjang sgt cerekarama dia beb...tapi apa pun aku tetap respect la...BERANI ....

  5. #35

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    Jangan kata orang yang macam tu... saya kat sini pernah kena tipu anak tok imam masjid ni haa, kenal lebih dari 10 tahun.... sengsara sampai ke hari ni...... tapi tak leh citer kat sini lah. Ada jumpa bapak dan family dia pasal ni... depa pun takleh buat apa dan malu kat saya sampai hari ni... jumpa jer, family member dia cepat cepat blah.
    p/s: Pengajaran: 1) Pasal duit jangan mudah percaya kat orang lain hatta anak tok imam masjid pun 2) Pasal duit juga, orang baik yang tamak pun boleh jadi jahat.... wallahua'lam

  6. #36

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    eeepoh
    Posts
    395

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    aha..aku dah post kan kat blog aku..semoga dapat beri pengajaran sape2 yang nak membeli kat internet tu...

    http://reezluv.com/awas-membeli-di-m...mmy-ada-penipu

  7. #37

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    Quote Originally Posted by mohdhaniff1 View Post
    panjang sgt cerekarama dia beb...tapi apa pun aku tetap respect la...BERANI ....

    jadi aku cadangkan kau baca dulu baru boleh buat komen dan kesimpulan... okay?

  8. #38

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Changloon-Jitra
    Posts
    49

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    TAHNIAH...TAHNIAH..TAHNIAH...zack..
    Let us snap your memories...
    www.matnuat.com

  9. #39

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spiderville
    Posts
    6,685

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    bagus la kerja hang. tabik respek dan tima kasih kerana berkongsi.

    sian gak aku kat bapak dia. moga kita dihindari drp dapat anak perangai camni.
    Shoot all the way because that's the way to shoot.

    Spider Blog: http://malaysianspiders.blogspot.com

    Spider Directory: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/

  10. #40

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    Berita terbaru dari Kluang Johor. Marzuki mangsa tipu dari geng amatur radio yg telah ditipu rm800 telah berjaya mendapatkan kembali wangnya setelah beliau pergi kerumah penipu pada jam 1 pg td setelah kisah ini terbongkar oleh FMDC Utara oleh saudara Naz Gurun. Terima kasih saudara Naz kerana membongkar kegiatan ini dan kepada FMDC dan Geng Amatur Radio, kita sama2 war2 kan kisah ini agar semua yg pernah ditipu dapat kembali wang mereka.

  11. #41

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    Quote Originally Posted by Z Sty Lo Studio View Post
    Berita terbaru dari Kluang Johor. Marzuki mangsa tipu dari geng amatur radio yg telah ditipu rm800 telah berjaya mendapatkan kembali wangnya setelah beliau pergi kerumah penipu pada jam 1 pg td setelah kisah ini terbongkar oleh FMDC Utara oleh saudara Naz Gurun. Terima kasih saudara Naz kerana membongkar kegiatan ini dan kepada FMDC dan Geng Amatur Radio, kita sama2 war2 kan kisah ini agar semua yg pernah ditipu dapat kembali wang mereka.
    aku rasa kau nie selain amik gambar kau boleh bukak 1 lagi bisness jadi PI... pun bnyk gak untung beb... amacam? aku boleh kerja ngan kau...

  12. #42

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    B.B. Bangi
    Posts
    180

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    agaknye ape jadi kat mamat Enouch tu eh, cnfirm siang mlm kena bantai ngan bapak dea...

  13. #43

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Parit Buntar
    Posts
    237

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    Quote Originally Posted by adieo View Post
    agaknye ape jadi kat mamat Enouch tu eh, cnfirm siang mlm kena bantai ngan bapak dea...
    dia tukar business lak.. dari saudagar jual air kat mudah.com.. lepas ni jual minyak kat bapak dia..he he he

  14. #44

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Bukit mertajam
    Posts
    269

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    aku dapat bayangkan si mamat Enouch ni kena ikat kaki tangan mcm nak kena sebat tu ..setiap kali ada mangsa yg mai mintak duit setiap kali tu lah dia kena tibai ...sempoi2

  15. #45

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Bukit mertajam
    Posts
    269

    Re: Penipu akhirnya rebah jua....

    OK bro masmacsp...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •