Results 1 to 12 of 12

Thread: Miri + Bintulu Photography's Members

  1. #1

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    shah alam + miri + bintulu
    Posts
    44

    Miri + Bintulu Photography's Members

    hye...tgh mencari sapa2 nok ada kat miri and bintulu..dapat juak outting sama2 next time...aku langsung xda kaki mok g shoot...sorg2 jak...ada x sapa2 nok berminat or nok ada kat miri or bintulu?
    aku asal miri..tapi ujung bulan11 tok ada kat bintulu..praktikal 6bulan..
    so, mun ada nok berminat mok outting...rogerlah aku k..
    019-8984530.....thanks
    Last edited by nattyboy; 18th November 2009 at 01:24 AM.

  2. #2

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Kuching, Sarawak
    Posts
    1,081

    Re: Miri + BIntulu photography's members

    Quote Originally Posted by nattyboy View Post
    hye...tgh mencari sapa2 nok ada kat miri and bintulu..dapat juak outting sama2 next time...aku langsung xda kaki mok g shoot...sorg2 jak...ada x sapa2 nok berminat or nok ada kat miri or bintulu?
    aku asal miri..tapi ujung bulan11 tok ada kat bintulu..praktikal 6bulan..
    so, mun ada nok berminat mok outting...rogerlah aku k..
    019-8984503.....thanks
    Geng...
    Kebanyakan kaki foto berada di Kuching...mun ada turun kuching...sound jak oh....
    ZM

  3. #3

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    shah alam + bintulu
    Posts
    8

    Re: Miri + BIntulu photography's members

    Quote Originally Posted by zamrinmohamad View Post
    Geng...
    Kebanyakan kaki foto berada di Kuching...mun ada turun kuching...sound jak oh....
    Quote Originally Posted by nattyboy View Post
    hye...tgh mencari sapa2 nok ada kat miri and bintulu..dapat juak outting sama2 next time...aku langsung xda kaki mok g shoot...sorg2 jak...ada x sapa2 nok berminat or nok ada kat miri or bintulu?
    aku asal miri..tapi ujung bulan11 tok ada kat bintulu..praktikal 6bulan..
    so, mun ada nok berminat mok outting...rogerlah aku k..
    019-8984530.....thanks
    hi..hampir setahun dah beli slr tp still tak guna sgt, huhu... actually, i'm from kl, but working at bintulu. kalau cuti pjg, kamek di kl. hrp dpt member2 yg bleh bw jln2 sambil shooting satu borneo ni. plus bleh belajar ilmu2 shoot ni, hehe...
    Last edited by murni; 12th December 2009 at 01:57 PM.

  4. #4

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuala Nerang - Puncak Alam - Belaga, Sarawak
    Posts
    104

    Re: Miri + Bintulu Photography's Members

    salam..
    maaf xpandai sgt nk ckp cm korg (Sarawakian)...aku slalu gk turun Bintulu..keja kt Belaga..once a month tiap2 hjg bln tu ada la kt Bintulu..ada pape roger la awai...
    *hjg mggu ni aku ada kt Bintulu...leh la borak2..tp aku newB..

  5. #5

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    kuching,bintulu
    Posts
    38

    Re: Miri + BIntulu photography's members

    cney kja d bntulu

  6. #6

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    kuching,bintulu
    Posts
    38

    Re: Miri + Bintulu Photography's Members

    aku pun keja d bntulu juak..actually urg kuching ku tok..so pada sapa2 nak kuar 'hunting',jom kita kuar skali..hehehe..murni keja cney ktk ka?

  7. #7

    Re: Miri + Bintulu Photography's Members

    aku duk kl sekarang ni ade kat bintulu.. tak perasan kalau tak lama dah call ni aku sorang duk usung tripod kat tanjung batu nun... ade kaki syok la sket..

  8. #8

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Miri, Sarawak
    Posts
    10

    Re: Miri + Bintulu Photography's Members

    akum & salam 1 malaysia... hi geng... kmk org johor.. kerja & stay d miri... baru jak kmk bli kamera slr... kmk mtk ktk smua tlg la ajar kmk... (ni cuba2 post bahasa sarawak, kalau salah tlg betul... thx)...

    shout out to nattyboy: bro, aku stay kt miri... klu senang or nak ajak outing or tt roger aku (017-5887057)

  9. #9

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Tatau,Bintulu Sarawak
    Posts
    141

    Re: Miri + Bintulu Photography's Members

    yuhuuu..kmk pn dari bintulu juak,but now study di johor..bintulu ada 2 group photography famous..GENG FOTOSYNTHESIS ngan geng Rasabest Photography...cdak tok slalu outing di bintulu,bleh roger2 ngan cdak...

  10. #10

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Miri, Sarawak
    Posts
    10

    Re: Miri + Bintulu Photography's Members

    petang ni aku turun Taman Awam Miri... nak join halo aku kt 017-5887057... lebih kurang jam 5pm aku turun... nak test 500D aku..

  11. #11

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    kuching,bintulu
    Posts
    38

    Re: Miri + Bintulu Photography's Members

    ok saviour....makseh for the info
    la tahzan...

  12. #12

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Miri, Sarawak
    Posts
    10

    Re: Miri + BIntulu photography's members

    murni skrg ada di mana? cause i also from semenanjung.. jb to be exact..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •