Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 60

Thread: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

  1. #31

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Gombak Setia
    Posts
    113

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    Baguslah ada course ni..Ramai2 buat course asas fotografi je, sekarang dah ada course on communication skills juga..

    Kay, sapa paling tua join course ni? Ke semuanya bawah 30-an je?

  2. #32

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    Quote Originally Posted by scorponoc View Post
    Baguslah ada course ni..Ramai2 buat course asas fotografi je, sekarang dah ada course on communication skills juga..

    Kay, sapa paling tua join course ni? Ke semuanya bawah 30-an je?

    aisey, kay tak tanye pulak umur mike mike mase registration ekekek :P

  3. #33

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Kole Ganu
    Posts
    50

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    ade tempat kosong lagi ke ni? rase2 nak join gak...

  4. #34

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    kay.. aku yg 16hb ek.. bukan 17 tau. hehehe
    Never Fear, Help Is Here!

    http://www.yadzizkassim.com/
    019.478.7542
    yadzizATyahoo.com

  5. #35

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Klang
    Posts
    80

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    Salam,

    Saya nak tanya masih ada tempat kosong lagi tak? Saya berminat nak joint.

  6. #36

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    ziz- nama ko dah masuk list lah

    update :: untuk 16hb hanya tinggal 2 tempat kosong.
    17 hb banyak lagi kosong

  7. #37

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Melaka
    Posts
    29

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    salama...bro...

    masaalahnya aku ada kat melaka... klu kos tu buat kat melaka pasti aku akan join...sebab aku amat bermiant dgn program tu dgn harga yg bersesuian...
    aku cadangkan nanti buat kat melaka ah pulak ok

  8. #38

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    Quote Originally Posted by syam2225 View Post
    salama...bro...

    masaalahnya aku ada kat melaka... klu kos tu buat kat melaka pasti aku akan join...sebab aku amat bermiant dgn program tu dgn harga yg bersesuian...
    aku cadangkan nanti buat kat melaka ah pulak ok
    1. dia sis, bukan bro.
    2. hang kat melaka kata jauh? aku ni dari perlis boleh pi. takdak masalah pun. :P
    Never Fear, Help Is Here!

    http://www.yadzizkassim.com/
    019.478.7542
    yadzizATyahoo.com

  9. #39

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    hah, zid ensem dah tolong jawab kan

    ade 2 peserta dari terenganu , 1 dari bentong dan 1 dari kelantan.
    1 perlis dan 1 kedah

  10. #40

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    update update : still ade kosong on 17 january 2010

  11. #41

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    BUMP..ambillah peluang ini, it's very very cheap indeed!!
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  12. #42

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Puchong, Malaysia
    Posts
    5,492

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    Salam Kay...

    Sibbaik tak miss topik nih, ambo interested. Konpius lak nak join yang mana 1, disebabkan ada orang dari kampung join yang 16hb, so ambo polo yang 16hb lah yek, ada kosong lagi kot tarikh tu ek?

    Ni kira konpom ni, sok ambo akan beng-in fulus nye, sebab sok gaji... tehehehe. Cop 1 tempat yek

  13. #43

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    sg.petani
    Posts
    108

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    aku tak pasti nih..ke baca tak abis..kat KL kan?apa nama tmpt tu?then 1 hari je kan,start pg smpi tghri?
    then pas2 dah abis?bleh balik umah masing2?camtuh ke?

  14. #44

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    Quote Originally Posted by mozakim View Post
    Salam Kay...

    Sibbaik tak miss topik nih, ambo interested. Konpius lak nak join yang mana 1, disebabkan ada orang dari kampung join yang 16hb, so ambo polo yang 16hb lah yek, ada kosong lagi kot tarikh tu ek?

    Ni kira konpom ni, sok ambo akan beng-in fulus nye, sebab sok gaji... tehehehe. Cop 1 tempat yek
    you`re name update for 17 january,thanks!

  15. The Following User Like This Post:


  16. #45

    Re: Communication Skills in Wedding Photography with The Photoliciuos

    Quote Originally Posted by super_kent View Post
    aku tak pasti nih..ke baca tak abis..kat KL kan?apa nama tmpt tu?then 1 hari je kan,start pg smpi tghri?
    then pas2 dah abis?bleh balik umah masing2?camtuh ke?
    baca tak abihlah ni tipah :P
    yes kl
    ktm, heritage hotel ( tanye mr.google map)
    setengah hari
    ye balik umah lepas tu ekekekke

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •