Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: Next Year 2010 Activities

  1. #16

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Penang, Alor Setar, Ipoh & Perlis
    Posts
    1,542

    Re: Next Year 2010 Activities

    Quote Originally Posted by Okultika View Post
    BOWLING...... BOWLING.... BOWLING..... thehehehe... hanty ROCK!!!.
    betul3..bowling3..
    “Of course, equipment doesn’t make great photographs, great photographers do.”

  2. #17

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Shah Alam, Malaysia, Malaysia
    Posts
    94

    Re: 2010 Activities

    yup... buat bowling inter zone - utara, tengah, selatan dan timur - than yang menang bleh wakil zone untuk kejohanan FMDC kebangsaan. saya sedia membantu untuk urusetia kejohanan jika perlu.
    selain menembak dengan camera .. boleh juga merapatkan silaturrahim sambil bersukan.

    my 2 cents

  3. #18

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Moscow, russia
    Posts
    535

    Re: Next Year 2010 Activities

    bagus juga tu......xlau bagitahu awal2 nak juga balik malaysia join....

  4. #19

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Moscow, russia
    Posts
    535

    Re: Next Year 2010 Activities

    bagus tuuuu kalau program tu tahu awal2 nak g tu.....

  5. #20

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Moscow, russia
    Posts
    535

    Re: Next Year 2010 Activities

    saya ni baru sanggat2 gan camera ni.....buat masa skg saya ada satu camera nikon D90 dan sony a200.....tentang teknik foto ni saya memang zero.....ni nak belajar gan otai2 kat sini......bolih yer......tapi buat masa skg saya berada diluar negara....kalau bolih otai2 semua ajar saya pasal teknik pencahayaan dan teknik fokus terbaik.....

  6. #21

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Gombak
    Posts
    699

    Re: Next Year 2010 Activities

    klu x pun kite buat ari sukan utk semua FDMC n semua bahagian kena antar wakil utk setiap axtvt.......hehehe

  7. #22

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    kuantan-kerteh
    Posts
    3,661

    Re: Next Year 2010 Activities

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    korang tak nak annual gathering, annual bowling dan Annual Zooming dll annual2 ke...tak nak ke??best apa ada tiap tawuuun
    annual medical checkup tak de?
    http://ikelah.fotopages.com
    ------------------------------------------------------


  8. #23

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Shah Alam
    Posts
    20

    Re: Next Year 2010 Activities

    kalau kita kumpulkan gambar2 menarik dan buat pameran pon baguh jugak..then dibukukan dan boleh dijual, setiap gambar terpilih dapat la royalti dari publisher...

  9. #24

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Skudai, Johor, Malaysia, Malaysia
    Posts
    354

    Thumbs up Re: 2010 Activities

    Quote Originally Posted by qisan View Post
    yup... buat bowling inter zone - utara, tengah, selatan dan timur - than yang menang bleh wakil zone untuk kejohanan FMDC kebangsaan. saya sedia membantu untuk urusetia kejohanan jika perlu.
    selain menembak dengan camera .. boleh juga merapatkan silaturrahim sambil bersukan.

    my 2 cents
    wahhh.. menarik³... if jadi, jgn lpa SMS sy... 0125003093.. confrm turun pnya.... skrang ada kat zone tengah (Cheras, Maluri)... bulan 7 ada kat zone selatan (Merlimau, Melaka). taon neh sy murtat dari zone utara (Alor Setar)... thehehe.. bowlngggggggg..... lmanya tak lempaq² bola boling...

    P/S:- spa2 dri zone tngah free weekend sabtu ahad.. jom p main.. boring lar main sorang²....SMS jgn x SMS ya........ ngeh³..

  10. #25

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Gombak
    Posts
    699

    Re: Next Year 2010 Activities

    Bile.... nak laksnakan axtvt s masih tak terlaksana lg nie...hehehe

  11. #26

    Re: Next Year 2010 Activities

    saya pun nak join

  12. #27

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5

    Re: Next Year 2010 Activities

    wah menarik ni..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •