Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: Next Year 2010 Activities

  1. #1

    Smile Next Year 2010 Activities

    Salammm... rakan rakan semua..

    Apa kata, pihak berkuasa FMDC mengwar-warkan aktiviti tahunan berikutnye (let say next year 2010) pada setiap hujung tahun... seperti aktiviti bulanan (yg terancang), promosi, penjualan t-shirt, dan sebagainye yg berkaitan dengan seluruh warga kita di FMDC ni...
    - walaupun tak specific, but tentative plan bole membantu kita meng-plan kan diri kita untuk memeriahkan FMDC...
    (apa apa pun, sumernya bole subject to change without notice, ini di atas budi bicara pihak berkuasa FMDC laaa..)

    amacamm... so bagi yang jauh dalam dan luar daerah/ negeri/ negara.. bole laa plan amik cuti untuk nak join sesuatu aktiviti yg special anjuran FMDC...

    kerjasama FMDC memang tidak diragui lagi... laaa...

    -sharing is caring~

  2. The Following 3 Users Like This Post:


  3. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Next year 2010 activity

    salam,

    insyaallah..nanti kami akan kemaskini proggram2 yg di rancang utk tahun hadapan sebagai rujukan semua ahli.

  4. The Following User Like This Post:


  5. #3

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    kuala lumpur, malaysia
    Posts
    52

    Re: Next Year 2010 Activities

    jangan lupa photo amazing race....nak mempertahankan kejuaraan ni...hehehehehehee...

  6. #4

    Re: Next Year 2010 Activities

    photo amazing race ni jugak laa yg ditunggu tunggu...

  7. #5

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mataku DIgam Di ViewFInder
    Posts
    1,166

    Re: Next Year 2010 Activities

    yeah betul2... so far yang dalam listing sy nak

    1. saturday shoot out ( dah ade dah ni)
    2. photo amazing race
    3. photo hunting
    4. beginners outing the 2nd
    5. futsal kebangsaan (aiyoo )

  8. #6

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Penang, Alor Setar, Ipoh & Perlis
    Posts
    1,542

    Re: Next Year 2010 Activities

    jgn dilupakan tournament bowling jugak hehehe..
    “Of course, equipment doesn’t make great photographs, great photographers do.”

  9. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Next Year 2010 Activities

    korang tak nak annual gathering, annual bowling dan Annual Zooming dll annual2 ke...tak nak ke??best apa ada tiap tawuuun
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  10. #8

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Penang, Alor Setar, Ipoh & Perlis
    Posts
    1,542

    Re: Next Year 2010 Activities

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    korang tak nak annual gathering, annual bowling dan Annual Zooming dll annual2 ke...tak nak ke??best apa ada tiap tawuuun
    mesti la nak..ni sy setuju hanty hehehe
    “Of course, equipment doesn’t make great photographs, great photographers do.”

  11. #9

    Re: Next Year 2010 Activities

    cadangan hanty ni memang bernas laa...
    sume mesti nakk ni... and ada kan satu yg paling grand , mcam malam anugerah laa plakkk..
    hehehee..

  12. #10

    Join Date
    May 2009
    Location
    Machang/G. Highlands
    Posts
    141

    Re: Next Year 2010 Activities

    best2..

  13. #11

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mataku DIgam Di ViewFInder
    Posts
    1,166

    Re: Next Year 2010 Activities

    aa lupa plak pasal zooming...skoding(ado ko)...

  14. #12

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Klang, Selangor.
    Posts
    29

    Re: Next Year 2010 Activities

    ye betul tu...cdgn yg sgt baik....buat takwim...agar segalanya terancang..

  15. #13

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    69

    Re: Next Year 2010 Activities

    bro,mintak di roger2kan kepada seluruh warga fotomedia..kiteorang masih tertunggu the big event from the organiser...kami sedia hadirkan diri klu ade kelapangan...

  16. #14

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Shah Alam
    Posts
    264

    Re: Next Year 2010 Activities

    haha..fmdc mmg gmpak..x yah cter ar..hidop fmdc!!
    kami bukan kanak-kanak riang
    kamilah fotojuara!!

    www.flickr.com/alwaysraining94

  17. #15

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Skudai, Johor, Malaysia, Malaysia
    Posts
    354

    Thumbs up Re: Next Year 2010 Activities

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    korang tak nak annual gathering, annual bowling dan Annual Zooming dll annual2 ke...tak nak ke??best apa ada tiap tawuuun
    BOWLING...... BOWLING.... BOWLING..... thehehehe... hanty ROCK!!!.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •