Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36

Thread: Tutup Fotomedia?

  1. #16

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Tutup Fotomedia !!!

    mungkinkah topik ini akan mengatasi kepopulariti topik d3s ? sekaligus menjadi topic of the year? thehehehe

  2. #17

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Tutup Fotomedia?

    Tutup tak pe.. jangan suruh bubar terus...

  3. #18

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Nibong Tebal, Malaysia
    Posts
    1,417

    Re: Tutup Fotomedia?

    dome ... ni kategori rockstar gak ke ? aku nak undi sms nieh ..... muhahhahahahaha
    Official Website | flickr | Official Blog | facebook
    : : w w w . d u n i a p e s o n a . c o m : :

  4. #19

    Join Date
    May 2009
    Location
    melaka
    Posts
    249

    Re: Tutup Fotomedia?

    wah2..nie serangan bls beramai-ramai ke?huhu

  5. #20

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513

    Re: Tutup Fotomedia?

    tutup tutup tutup tutup (selang seli bunyi kompang)
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  6. #21

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Putrajaya
    Posts
    2,297

    Re: Tutup Fotomedia?

    pppppeeeeeeeeerrrrrrrggggggggggggghhhhhhhhhhh!!!!! !!!!!!!

    *lama tak nampak posting tu....

  7. #22

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    387

    Re: Tutup Fotomedia?

    mungkin ada benar katanya itu. kemas kini sikit...tapi cara permintaan dia tu...hehehehehehe

  8. #23

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    10km to dead sea
    Posts
    3,655

    Re: Tutup Fotomedia?

    kalau dah tutup,nanti xdpt tshirt 2nd edition.ngeeee......
    rasenye tak perlu tutup kot~

  9. #24

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    454

    Re: Tutup Fotomedia?

    Quote Originally Posted by buttet View Post
    tutup tutup tutup tutup (selang seli bunyi kompang)
    Ada video sekali kat YouTube tak?

  10. #25

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Penang, Alor Setar, Ipoh & Perlis
    Posts
    1,542

    Re: Tutup Fotomedia?

    preettttt..hehehe..
    aku dr dulu smpi skrg join forum ni rs ok jer..kdg2 ada gak tk buka forum ni dlm jangka masa yg agak lama..
    aku baca jer sumer posting yg ada..dh ada tmpt search kn cari jer kn dh senang..tk pun ada topik kt area mana tuk cari photographer..tu la cara aku buat time nk cari photographer tuk kawan2 gak hehehe..
    “Of course, equipment doesn’t make great photographs, great photographers do.”

  11. #26

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Selangor
    Posts
    1,692

    Re: Tutup Fotomedia?

    Errrrr... apa dia nak sebenar nyer..? tak paham...
    nak cari photog 2010.... dalam apa ? aktiviti? mylens? ke cari dalam tutorial? kekekekek patut tak jumpa...

    kekekkeeek apa apa saja... sakit hati laa.. sakit mata laa... sakit jari picit D3s ler....

    Jangan mare.. we are big family dalam big family ramai yang sengel sebenarnyer...
    "There is nothing worse than a sharp image of a fuzzy concept." — Ansel Adams (1902—1984).
    http://www.mkrash.com

  12. #27

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Subang, wangsa maju
    Posts
    261

    Re: Tutup Fotomedia?

    kemas kini...?tutup..? isk..jangan wei...t-shirt 1st edition aku tak sampai g...nanti camne nak order yang 2nd edition plak...isk...

    threat yang latest kan duk kat atas sekali...admin dah set kan..apa masalah nyer..kalo nak yang lagi latest...refresh 5 menet skali..
    ~ I don't care if I fall as long as someone else keeps on shooting. ~:rolleyes:
    http://www.flickr.com/photos/hakeim134/

  13. #28

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Antara Juru, Bukit Mertajam & AU2, Taman Keramat
    Posts
    734

    Re: Tutup Fotomedia?

    nape la nk suh tutup forum yg da bnyk tolong aku nih... penin kepala akuh...
    "Sesungguhnya ilmu itu datangnya dari langit, pengetahuan datangnya dari pembacaan dan kuliah, ilham pula dari pengamatan, renungan dan pengalaman" - madah pujangga

    http://www.flickr.com/photos/fier1285/
    http://fier1285.fotopages.com

  14. #29

    Re: Tutup Fotomedia?

    haaaaaa...
    la salah ke aku bg cdgn cmni??
    hurmmm pelik bebenor le kome nih..
    ego sgt kot or sume keras kepala..
    bkn benda jahat pun kalo srh cuci ..
    yg dah lapuk, org xbaca, delete je la..
    tp kalo consider topik penting, xpyhla delete..

    yg nak suruh delete ni yg jenis tarikh wedding yg dah lepas, brg2 yg dah sold out, org yg dah jumpa brg yg dicari,org yg dah jumpa fotog utk wedding..
    yg mcm tu je..

    korg ni apesal ek, nak kata manusia berbeza pendapat mmg kompom berbeza tp idea ni bknla teruk sgt pun..
    xperlula nak geram or what..rilek2 sudah..

    tgk ni contoh aku bg..
    ade fotog yg nak cari job dlm ni, then dia search kat CC je..
    ade duit utk sejam je..pastu search kat sini..
    tgk2 thread yg 2 tahun lepas, dah tahap tumbuh kulapuk tau x..
    mau xsakit ati..yg nak letak lagi tu nape kalo dah 3 tahun? 4 tahun? 5 tahun?
    nak bykkan page supaya nmpk forum sini byk topik n hebat2 or ramai peminat??
    cmtu ke??

    perubahan yg kecil boleh memberi imej baru kat kita..
    apatah lagi perubahan besar cmnih, lagi kaw2 la kesannye..
    try admin cuci tgk..
    then tgk ape yg terjadi pasni..
    samada org thanks or not for this idea..

    korg sume xberani wat perubahan ke?
    aku mencabar nih..cntikkan forum n cuci topik yg perlu dicuci..
    ada brannnnnn??
    cukup brrrrrrrrrrrr.............aaaaaaaaavvvveeee?
    depends...

  15. #30

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935

    Re: Tutup Fotomedia?

    aku rasa ok jek..aku dari dulu.. dari fotomedia nie namanya fotopages malaysia still setia dan tidak serabut pun.. semaikn ditambah baik pulih aku tgk ada lah... ner la junior2 yg baru.. mcm aji ckp.. nk cari myvi 2010 bukak topik baru tu.. umum.. gerenti ramai yg reply balik.. klu setakat gebang2 nk jadi orckstar yg lupa password tu.. baik takpayah.... hentikan aje la angan2 mu itu...
    lagi mcm butet kata... pi kt link yg disediakan kt tepi ner.. ada senarai photog yg buat weeding siap ngan web dpa.. ko pi tgk aje yg mana yg berkenan..lepas tu runding2..lepas tu potong..potong..potong... wakakakak
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •