Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36

Thread: Tutup Fotomedia?

  1. #31

    Re: Tutup Fotomedia !!!

    Quote Originally Posted by izzat3114 View Post
    apa susah, tgk je la creator date dengan last reply date...xyah nak komplikated sgt..benda mudah je..huhu
    tu la mslhnye..
    date bercampur xtersusun..nak search satu2 sehari pun xjumpa ..
    cube korg stop main benda nih..then dok jap sorg2..
    fikir balik btol ke x ape yg aku cdgkan nih..
    tenangkan diri..

    korg melawan cdgn ni sbb ego sbg org lama..
    xpenah bg cdgn cmni, then aku as new kat sini trus bg cdgn cmtu..rasa tercabar?
    betul ???
    yg bangkang sume post 1000 keatas je..
    aku rasa ramai org xaktif kat sini (of coz ramai gak yg aktif) dsbbkan benda ni
    leceh teramat..

  2. #32

    Re: Tutup Fotomedia?

    Quote Originally Posted by zilzals View Post
    kalau dah tutup,nanti xdpt tshirt 2nd edition.ngeeee......
    rasenye tak perlu tutup kot~
    aku pun fotg gak la..
    bkn nak search fotog tp nak search job..
    bkn suruh tutup selamanya..
    tutup seminggu je..bg admin cuci n clear..

    nak ckp dgn berhikmah??
    bleh je..kang masuk naik hadis2 kang jenuh..hehhe

    aduhai, aku xphm la..
    aku dah ckp bebaik dah..
    xcukup sopan lagi ke? dah siap mintk maaf lagi..
    adoyaiii..

    ttg benda ni lawak, aku rasa xlawak..
    aku serius ttg benda nih..
    wlaupun aku newbie tp aku ambik berat kat forum nih kan??
    n aku mmg p ujibakat rajalawak musim 4 tp xdapat..ade masalah with that??

  3. #33

    Re: Tutup Fotomedia !!!

    Quote Originally Posted by dome View Post
    tak timbul isu poting lapuk kerana semua bahagian forum sudah di set 'last reply topic' di bahagian atas.(descending)
    ni ha link..
    tujuan pembersihan
    baca la ye..
    ade gak ygberkaitan
    aku tgk org yg sama je bangkang..hehe
    ade komplot ke?

    tajuk tu nmpk kasar sbb nak tarik perhatian, murahan lakatakan..
    sng sket nak dapat perhatian..
    kalo admin nak tutup thread ni, tutup la..
    nak gam aku pun xpe, delete akun pun xpe..
    ade aku kisah kalo cdgn pembaikpulih ditolak?
    biar je la..nak wat cmne kan..
    org bg cdgn baik punya diorg xnak terima..
    baca link kat atas tu..

  4. #34

    Re: Tutup Fotomedia?

    Ada kebenaran pada permintaan snappshooter. Kehendak nya mudah jer. Cuci mana2 patut supaya kemas dan teratur. Pada pemilik fotomedia dan moderators hendaklah berlapang dada kepada permintaan yg sedikit tapi memberi impak yg jelas nanti. Kena lah turunkan ego sesekali.

  5. #35

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Tutup Fotomedia?

    Salam semua.

    Saya cadangkan thread ini di "LOCK" daripada ia terus berjela-jela utk kebaikan bersama.
    Sekiranya pihak "Admin" rasa cadangan yg dikemukan oleh pihak pembuka thread bersesuaian, maka ambil lah tindakan susulan.
    Bagi pihak yang memberi cadangan, rasanya ada cara yang lebih manis dan bersopan utk mengemukakan cadangan.

    Terima kasih.

  6. #36

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Tutup Fotomedia?

    Quote Originally Posted by AskMe View Post
    Salam semua.

    Saya cadangkan thread ini di "LOCK" daripada ia terus berjela-jela utk kebaikan bersama.
    Sekiranya pihak "Admin" rasa cadangan yg dikemukan oleh pihak pembuka thread bersesuaian, maka ambil lah tindakan susulan.
    Bagi pihak yang memberi cadangan, rasanya ada cara yang lebih manis dan bersopan utk mengemukakan cadangan.

    Terima kasih.
    saya terima cadangan avam haji askme.
    siapa2 nak cari joib wedding tu pergi je la cari tempat lain ya.
    bukan kat sini.mmg pak lawak betul

  7. The Following 7 Users Like This Post:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •