Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 133

Thread: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams (Jualan Tamat)

  1. #31

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    17

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    Pembayaran dah dibuat ke CIMB. Detail pun telah diemail.

  2. #32

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    Quote Originally Posted by dali82 View Post
    Pembayaran dah dibuat ke CIMB. Detail pun telah diemail.
    saiz baju tak bagi

  3. #33

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    SG ara..penang..
    Posts
    37

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    okeys.....dah send email butiran penuh dgn pembayaran telah dibuat di CIMB...harap maklum

  4. #34

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    Quote Originally Posted by jinggobro View Post
    okeys.....dah send email butiran penuh dgn pembayaran telah dibuat di CIMB...harap maklum
    sudah update.terima kasih

  5. #35

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    ok sudah sukses transfer ari ner...
    1 helai t-set saiz M.. transfer termasuk pos.. 14+6=20..
    reference number : 1357974387..
    guna pakai alamat mohd nazrul samian..
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  6. #36

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    17

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    Quote Originally Posted by dome View Post
    saiz baju tak bagi

    sori big boss...saiz XXL....

  7. #37

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Bukit mertajam
    Posts
    269

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    la awat la tak buat size 4XL ni....melopas lagi...tulun la lain kali kalu nak buat baju ,ingatlah orang yg abnormal size mcm saya ni....

  8. #38

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    Quote Originally Posted by ikanmasin View Post
    ok sudah sukses transfer ari ner...
    1 helai t-set saiz M.. transfer termasuk pos.. 14+6=20..
    reference number : 1357974387..
    guna pakai alamat mohd nazrul samian..
    sila email seperti yg di nyatakan di mukusurat 1 post pertama.tq

  9. #39

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    Quote Originally Posted by mohdhaniff1 View Post
    la awat la tak buat size 4XL ni....melopas lagi...tulun la lain kali kalu nak buat baju ,ingatlah orang yg abnormal size mcm saya ni....
    XXL boleh muat tu.saiz dia besar sikit dr biasa

  10. #40

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    Quote Originally Posted by dome View Post
    XXL boleh muat tu.saiz dia besar sikit dr biasa
    boleh kalau nak tempah khas
    aku cari different supplier yg boleh customise size
    tapi harga dia lebih mahal sikit takpe bro?
    ok ke tak ok macam tu?

    kalau ok aku gi tanya
    tak ok kalu kita proceed dgn apa yg dah ada ni
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  11. #41

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    sorry dome..sudah e-mail details...TQ
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  12. #42

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    Assalamualaikum, saya nak 2 helai, size 'L'. Saya bank in esok

  13. #43

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    Quote Originally Posted by abubakarosman View Post
    Assalamualaikum, saya nak 2 helai, size 'L'. Saya bank in esok
    wsalam
    ok dah masuk nanti kami confirmkan order
    makasih
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  14. #44

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    update,

    Saya dah transfer RM34, 2 helai termasuk pos. Both size 'L'.
    Saya dah email detail pembayaran, boleh check.

    Terima Kasih

  15. #45

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    Quote Originally Posted by abubakarosman View Post
    update,

    Saya dah transfer RM34, 2 helai termasuk pos. Both size 'L'.
    Saya dah email detail pembayaran, boleh check.

    Terima Kasih
    sudah update utk incik abu bakar dan cik nina,sila rujuk m.s 1 post pertama.tq

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •