Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 133

Thread: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams (Jualan Tamat)

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Talking RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams (Jualan Tamat)





    Harga: RM14*
    Size available: XXL, XL, L, M dan S

    *TEMPAHAN TERAKHIR T-SHIRT ADALAH PADA 31hb DISEMBER 2009

    *Kos penghantaran domestik (maksimum 2 helai)
    RM 6 - semenanjung malaysia
    RM10 - sabah, sarawak, labuan
    RM20 - negara-negara asean/luar negeri

    Bayaran:

    Name: FOTOPAGES DOT COM
    Account Number: 12840000243050
    Bank: CIMB
    No.ROC: 001753718-P

    atau

    Name: SUZAIRI ZAKARIA
    Account Number: 163019334613
    Bank: MAYBANK


    Bagi mereka yang beli dan ambil sendiri :
    Sila email slip transaksi pembayaran anda sebagai pengesahan kepada salesman@fotomedia.com.my,
    sertakan nickname,nama penuh, no.telefon dan saiz baju anda bersama email terbabit untuk rujukan kami,



    Bagi mereka yang beli dan hantar melalui pos :
    Sila email slip transaksi pembayaran anda sebagai pengesahan kepada salesman@fotomedia.com.my,
    sertakan nickname,nama penuh, no.telefon dan saiz baju serta alamat surat menyurat anda bersama email terbabit untuk rujukan kami,

    mereka yang telah membuat pembayaran sahaja dan menghantar maklumat yang di kehendaki akan di update nama di posting ini.

    oleh sebab ada yang request,
    kami membuka order untuk size yang lebih besar

    size 4XL berharga RM18
    01. mohdhaniff1 I
    02. KiNgZz293

    size 3XL juga berharga RM18
    01. mohdhaniff1 II
    02. hanabero I
    03. hakeim134
    04. aji


    size di bawah ni je RM14

    size XXL
    01. mn
    02. spankdrang
    03. dali82
    04. mfazzroni I
    05. mfazzroni II
    06. reezuan I
    07. shearazi
    08. dboy ahmad shazian I

    size XL
    01. emkay
    02. laporpo
    03. anaktaro I
    04. anaktaro II
    05. ithar I
    06. ithar II
    07. jinggobro
    08. pitouch I
    09. mozakim
    10. mohdhaizi I
    11. mier
    12. mohdhaniff1 III
    13. sang2276
    14. hanabero II
    15. meltip2
    16. grey6432 I
    17. Brader 1
    18. mohdhaniff1 IV
    19. dboy ahmad shazian II
    20. mrvirusbuster
    21. artline
    22. dome

    size L
    01. kacap telabik
    02. spankdrang
    03. abubakarosman I
    04. abubakarosman II
    05. mohdhaizi II
    06. reezuan II
    07. KiNgZz293
    08. grey6432 II
    09. noharm
    10. rmanphoto
    11. shahrulnizam I
    12. pakbelalang
    13. momentsnap
    14. hariz20002003
    15. arulz

    size M
    01. AmyAmirah I
    02. AmyAmirah II
    03. AmyAmirah III
    04. ithar III
    05. ikanmasin
    06. pitouch II
    07. alongxp
    08. ultramancis
    09. shahrulnizam II
    10. takapmuin
    11. alwaysraining94
    12. Brader II
    13. Panorama Lensa

    size S
    01. AmyAmirah IV
    02. pistol7
    03. ninanina
    04. aten_zone
    05. Okultika
    06. diana

    Jumlah Pesanan Terkini : 67 Helai


    Note:

    1. Kepada OKU hanya dijual RM10 sahaja. Sila tunjukkan kad OKU anda yang sah atau scan & email kepada kami.
    2. Penghantaran kami sepenuhnya menggunakan Pos Malaysia.
    3. Anda akan diberikan Parcel No. untuk trace setiap penghantaran yang telah dilakukan.
    4. Jejak & Kesan di sini http://www.pos.com.my/WebsiteBM/main.../MainTrack.htm
    5. Baju ini sesuai di pakai pada waktu pagi hari Isnin minggu pertama di tempat kerja anda.
    6. Jangan mencaci & menghina jiran sebelah rumah anda jika mereka tidak memiliki T-Shirt FMDC versi Ansel Adams ini.
    7. Diskaun 20% untuk Warga Emas atau Senior Citizen yang berumur 100 tahun ke atas.

    Siapa Ansel Adams?
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ansel_Adams
    http://www.anseladams.com/
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  2. #2

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Underground
    Posts
    4,866

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    murah sangat la.. biasa beli tshirt rm1400.. ni jual rm14 jer plak..
    beli satu la ji.. nak wat jumpe ansel adam nnt bulan 4 sure dia suke tgk.. thehehe.. XXL satu.. cendol pulut satu.. xmo mangkuk..

  3. #3

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Di Skrin Monitor Anda
    Posts
    2,292

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    2 helai aji...
    L satu.. XXL satu...
    nak pakai time opis hour nims...
    eheheee..
    Once photography enters your bloodstream, it's like a disease.

    Mudme's Flickr™ | UnderoneroofCreative.com Website

  4. #4

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    uit.. ada lagi? cop satu..size L
    Last edited by kacap telabik; 18th December 2009 at 01:01 PM.

  5. #5

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tampin, Rembau, Cheras, Melaka Tengah
    Posts
    342

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    amy amik ampat (4)
    3helai M
    1helai S
    udah d bayar ya pak...
    sendiri collect..

    p/s: atas tu dimaklumkan ade S tapi pasai pa tak dak list utk S?
    "Seek the lights and live within the lights" :cool:
    www.flickr.com/amy_amirah

    ~maaf atas kekurangan...saya budak baru~

  6. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    Quote Originally Posted by AmyAmirah View Post
    amy amik ampat (4)
    3helai M
    1helai S
    udah d bayar ya pak...
    sendiri collect..

    p/s: atas tu dimaklumkan ade S tapi pasai pa tak dak list utk S?


    Sila email slip transaksi pembayaran anda sebagai pengesahan kepada salesman@fotomedia.com.my,
    sertakan nickname,nama penuh dan saiz baju anda bersama email terbabit untuk rujukan kami,


    * dah tambah saiz S

  7. #7

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    bangi
    Posts
    13

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    nak satu. tapi rasanyer cam xsempat nak bank in rini. huhu.
    saiz s

  8. #8

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    Dome/Aji XL 2 helai..petang nie wired...kat opis nie..x bwk simcard msia..
    Last edited by anaktaro; 18th December 2009 at 01:41 PM. Reason: typo
    تقكن ملايو هيلڠ ددنيا
    FLICKR

  9. #9

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Akihabara,Penang
    Posts
    826

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    nak order lagik......thehehe

    L sehelai

    XL sehelai

    = 2 helai

  10. #10

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    shah alam
    Posts
    13

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    Nak kene byar pki CD gak ke? kalo pakai CIMB CLICKS x leh ke?

  11. #11

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    shah alam
    Posts
    13

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    aku nk size XXL duit aku transfer pki cimb clicks je la yeh..nnt aku print screen n send email. OK x?

  12. #12

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    BKH,KEDAH
    Posts
    8

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    nak satu,saiz s ya...

  13. #13

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    hanya mereka yang bayar dan hantar slip transaksi bersama nickname dan nama penuh serta alamat (bg belian melalui pos) sahaja akan di layan dan nama akan di kemaskini selepas pembayaran di terima.

    bagi yang ambil sendiri sila email saiz baju anda bersama nickname dan no talifon untuk rujukan kami.

    terima kasih.

  14. #14

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    abam aji.. saya nk oder lagi ner.. mcm besa saiz M ok...
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  15. #15

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: RM14 | T-Shirt Fotomedia versi Ansel Adams

    tolong letakkan sekali no.telepon
    sebab dalam form poslaju dia suruh bubuh
    senang diorang nak call kalau ada pape masalah
    ansel adams pun ada bagitau jiran dia dulu pasal benda ni
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •