Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: Kemalangan Jalan Raya | PD-Bukit Pelandok

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Kemalangan Jalan Raya | PD-Bukit Pelandok

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Kemalangan Jalan Raya ! Bi-way PD - Bkt Pelandok

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Kemalangan Jalan Raya ! Bi-way PD - Bkt Pelandok

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  4. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Kemalangan Jalan Raya ! Bi-way PD - Bkt Pelandok

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  5. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Kemalangan Jalan Raya ! Bi-way PD - Bkt Pelandok

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  6. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Kemalangan Jalan Raya ! Bi-way PD - Bkt Pelandok

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  7. #7

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Selangor
    Posts
    1,692

    Re: Kemalangan Jalan Raya ! Bi-way PD - Bkt Pelandok

    Fuhh... saya seperti berada ditempat kejadian... Terima Kasih hanty untuk coverage yang baik dan jitu lebih menyeluruh dari MSM (main stream Media)

    Moga-moga semua selamat...
    "There is nothing worse than a sharp image of a fuzzy concept." — Ansel Adams (1902—1984).
    http://www.mkrash.com

  8. #8

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Kemalangan Jalan Raya ! Bi-way PD - Bkt Pelandok

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  9. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Kemalangan Jalan Raya ! Bi-way PD - Bkt Pelandok

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  10. #10

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Kemalangan Jalan Raya ! Bi-way PD - Bkt Pelandok

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  11. #11

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Kemalangan Jalan Raya ! Bi-way PD - Bkt Pelandok

    Tahniah kepada ahli bomba dan semua yang terlibat dalam usaha menyelamat, dan kepada mangsa alhamdulillah kerana kami dimaklumkan oleh ahli keluarga mangsa (ketika kami dinner disebuah restoran selepas kejadian) semua akan berada dihospital 24 jam utk observation dan mungkin ketika ini telah keluar dari hospital. Harap adik Nadia yang menghadapi hilang ingatan seketika tidak serious. Kepada yang mempunyai sedikit pengetahuan menyelam at eloklah memberi bantuan jika kebetulan berada /melalui lokasi kejadian. Hari ini hari mereka dan entah bila pula mungkin kita atau ahli keluarga kita.
    Hubby hanty memang telah biasa menghulur bantuan sedemikian tetapi tidak bagi anak hanty Hadee, bakal safety officer insyaAllah.

    Untuk ingatan bersama, Berhati2 dijalanraya dan apabila memberi bantuan jangan fikir/pilih bangsa atau agama, kerana dimaklumkan mangsa kejadian tidak ada yang membantu sedangkan mangsa yang dari satu kenderaan lagi (lain bangsa) telah dibawa dengan kenderaan awam lebih awal lagi. :evil:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  12. #12

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Kemalangan Jalan Raya | PD-Bukit Pelandok

    Nice coverage auntie..

    RTA.. road traffic accident, setahu saya masih lagi pada tangga teratas sebagai punca morbidity and mortality di negara kita ni.. Tak tau mana silapnya..

    Berhati2 la bila berada atas jalan raya tu.. terutama pada musim2 cuti dan perayaan nie..

  13. #13

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Subang, wangsa maju
    Posts
    261

    Re: Kemalangan Jalan Raya | PD-Bukit Pelandok

    tahniah aunty...memang beh...semuga mereka semua selamat...amin..
    ~ I don't care if I fall as long as someone else keeps on shooting. ~:rolleyes:
    http://www.flickr.com/photos/hakeim134/

  14. #14

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Kemalangan Jalan Raya | PD-Bukit Pelandok

    tahniah hanty
    mana tau gambar ni dah wired dalam bernama
    ttthehe

    1. apa perasaan hanty bila dapat shoot LIVE macam ni?
    2. gambar camana yg hanty imagine masa mula-mula tau ada accident tu?
    3. berapa lama kejadian ni dah berlaku sebelum hanty zeng sampai?
    4. ada photographer lain selain hanty?
    5. jadik ke kata nak belanja nasi kambing malam ni?
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  15. #15

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Antara Juru, Bukit Mertajam & AU2, Taman Keramat
    Posts
    734

    Re: Kemalangan Jalan Raya | PD-Bukit Pelandok

    liputan yang cukup lengkap.. leh jd wartawan sambilan kat akhbar la nih.. cuba apply kt bernama n takbernama.. hehehe(gurau jer..).. kemalangan nie kebanyakan terjadi atas sikap pemandu sendiri.. kekadang, kita dah cukup berhati2 tapi orang lain pulak yang hentam kita...
    "Sesungguhnya ilmu itu datangnya dari langit, pengetahuan datangnya dari pembacaan dan kuliah, ilham pula dari pengamatan, renungan dan pengalaman" - madah pujangga

    http://www.flickr.com/photos/fier1285/
    http://fier1285.fotopages.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •