Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 151 to 157 of 157

Thread: Geng-geng Baru Nogori | Jom Kita Set Photo Hunting

  1. #151

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Klang Selangor
    Posts
    21

    Re: Geng-geng Baru Nogori | Jom Kita Set Photo Hunting

    tim nogori nie mcm dah x aktip jer nie den pun org nogori gak kampung den mantin tapi la nie duduk kat klang tapi selalu la balik kampung

  2. #152

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Negeri Sembilan & Putrajaya
    Posts
    16

    Re: Geng-geng Baru Nogori | Jom Kita Set Photo Hunting

    assalammualaikum ..
    full name : ahmad wa'ie bin noor azman
    nickname : waie6671
    lokasi : bahau yo !
    umur 16 tahun ..baru laie dalam dunio kamera ni ..kalau ada outing mahu follow , mahu timba ilmu lagi !

  3. #153

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Gemencheh, Negeri Sembilan
    Posts
    98

    Re: Geng-geng Baru Nogori | Jom Kita Set Photo Hunting

    Ok guys...lame aku tak update kat tread ni...busy bebenor pulak haa...so ada siapa-siapa yg nak bukak geng baru utk outing photoshoot??roger kat aku...aku main area Bahau, Gemencheh, Tampin, Rembau...di alu-alukan kalau nak berkongsi pendapat...thanks!


    "When people talking about you, ignore them"

  4. #154

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    ladang gotah, gomeh N9
    Posts
    331

    Re: Geng-geng Baru Nogori | Jom Kita Set Photo Hunting

    aku area gemas... aku rase n9 ni ssuai shoot macro je.. kehlkehkeh.. klu nk outing roger2 la kat sini

  5. #155

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    36

    Re: Geng-geng Baru Nogori | Jom Kita Set Photo Hunting

    den org palong....kiro gomeh ngan bahau tu pokan den la....minggu ni den cuti balik palong...ado kek sano dari 28hb- 30hb. den main macro and birding. kek mano eh tompek bole nk birding?

  6. #156

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Geng-geng Baru Nogori | Jom Kita Set Photo Hunting

    ..pa kata buat outim cari kobau tgh main lumpur...setiap kali aunty nampak kobau aunty excited nak shoot...tapi semua jauh2 kedlm /jauh dr jln utama...ada kobau yg dedekat tak di area nogori??
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  7. #157

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    ladang gotah, gomeh N9
    Posts
    331

    Re: Geng-geng Baru Nogori | Jom Kita Set Photo Hunting

    kobau skang dah moden, xmain lumpo dah... nak jumpo pon dah payah..
    lombu jo yg besepah2 kat sawah

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •