Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Cadangan | Nikon Tee

  1. #1

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Puchong
    Posts
    205

    Cadangan | Nikon Tee

    Ok x design cmni?


  2. #2

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    286

    Re: Cadangan | Nikon Tee

    wahhh..nikon je je..canon xdok ke?? huhu

  3. #3

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Puchong
    Posts
    205

    Re: Cadangan | Nikon Tee

    Quote Originally Posted by mrcalium View Post
    wahhh..nikon je je..canon xdok ke?? huhu
    Xtempah pon lg..tgh design2 dulu..boleh jer wt utk canon n nikon..pkai baju sndiri br gmpak..hehe.Ok ke design cmni ek?

  4. #4

    Join Date
    May 2009
    Location
    Orang Melaka Tinggal di Cherating...
    Posts
    281

    Re: Cadangan | Nikon Tee

    Cunnn... heheehe just for nikon owner heehehe..

  5. #5

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Puchong
    Posts
    205

    Re: Cadangan | Nikon Tee

    Untuk canonian...ok x?

  6. #6

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    286

    Re: Cadangan | Nikon Tee

    wah..ade isu perkauman mcm ni..bangsa nikon dan canon..huhu..
    tshirt ni dah cung bro..tpi tulisan "www.fotomedia.com.my" tu mcm xbrape kene la..pendapat ajela.. huhu

  7. #7

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    286

    Re: Cadangan | Nikon Tee

    smart untuk canon..tpi elok censored kan mcm nikon tu..ako pakai model cikai aje..hehehe

  8. #8

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Puchong
    Posts
    205

    Re: Cadangan | Nikon Tee

    Quote Originally Posted by mrcalium View Post
    smart untuk canon..tpi elok censored kan mcm nikon tu..ako pakai model cikai aje..hehehe
    orait..nnti aku try blur kn..erm,xksh pon cdngan aper..aku xtau font ape yg ok..men bantai jer ltk..hehe

  9. #9

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    286

    Re: Cadangan | Nikon Tee

    okey...cung..kawan2 lain..any comment??

  10. #10

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    banting,selangor
    Posts
    44

    Re: Cadangan | Nikon Tee

    ni pandangan je,cun mmg cun,tp bl da print n pkai, akan ada ketidak selesaan,sbb gambo tu beso sgt, ibarat cam kite gam kan sekeping kertas bersaiz gamba tu kat kamera tuh, kan cam ada keras ckit, so time bergerak tu ada sikit tak selesa, pandangan je la...

  11. #11

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Sg. Petani, Kedah
    Posts
    354

    Re: Cadangan | Nikon Tee

    Quote Originally Posted by alongxp View Post
    ni pandangan je,cun mmg cun,tp bl da print n pkai, akan ada ketidak selesaan,sbb gambo tu beso sgt, ibarat cam kite gam kan sekeping kertas bersaiz gamba tu kat kamera tuh, kan cam ada keras ckit, so time bergerak tu ada sikit tak selesa, pandangan je la...
    SETUJU... serta panas dan berpaluh
    freezing it~
    ------------------------------
    Hanis Huqaimi
    hanis_q[at]yahoo[dot]com
    O13.458.69.42
    My Flickr

  12. #12

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Cadangan | Nikon Tee

    seperti kes sebelum ini,

    1 - Sebarang penggunaan nama/domain Fotomedia utk apa2 produk sila rujuk kepada pihak pengurusan Fotomedia Malaysia.

    2 - T-shirt rasmi FMDC hanya akan dikeluarkan oleh pihak Pengurusan FMDC sahaja.

    3 - Sebarang jenama/produk kamera tidak digalakan untuk dicetak kecuali mendapat kebenaran dari pihak terbabit.


    terima kasih

  13. #13

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Gombak
    Posts
    286

    Re: Cadangan | Nikon Tee

    Quote Originally Posted by dome View Post
    seperti kes sebelum ini,

    1 - Sebarang penggunaan nama/domain Fotomedia utk apa2 produk sila rujuk kepada pihak pengurusan Fotomedia Malaysia.

    2 - T-shirt rasmi FMDC hanya akan dikeluarkan oleh pihak Pengurusan FMDC sahaja.

    3 - Sebarang jenama/produk kamera tidak digalakan untuk dicetak kecuali mendapat kebenaran dari pihak terbabit.


    terima kasih
    btol gak..nnti org nikon ngn canon nampak mampuih..huhu kecuali mintak kebenaran..kan??

  14. #14

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Bandar Putra Bertam, Kepala Batas | Kuala Terengganu
    Posts
    131

    Re: Cadangan | Nikon Tee

    kalo nak buat ... aku nak juga tshirt nikon nie satu
    bagi tunjuk skit kat team canon ... hehehe

  15. #15

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Puchong
    Posts
    205

    Re: Cadangan | Nikon Tee

    Quote Originally Posted by dome View Post
    seperti kes sebelum ini,

    1 - Sebarang penggunaan nama/domain Fotomedia utk apa2 produk sila rujuk kepada pihak pengurusan Fotomedia Malaysia.

    2 - T-shirt rasmi FMDC hanya akan dikeluarkan oleh pihak Pengurusan FMDC sahaja.

    3 - Sebarang jenama/produk kamera tidak digalakan untuk dicetak kecuali mendapat kebenaran dari pihak terbabit.


    terima kasih
    Thanks dome...xtau pon sume nie..bkn nk print pon..nk tanye psl design jer..
    P/s : Sory ye avam dome..hehe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •