Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58

Thread: Tasik | Raban, Bersia, Ganda dan Temenggor

  1. #46

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Tasik | Raban, Bersia, Ganda dan Temenggor

    adalak tetamu yg offer rokok jiii..maana acii..

    ..dlm perjalanan pulang dari Temenggor kami terserempak dgn Tenggang dan Pak Ngah (menarik pukat?)...uwah uwah..Tenggang pakai baju hijo tuuuu....punya excited berjumpa lagi dgn kami mereka...

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  2. #47

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Tasik | Raban, Bersia, Ganda dan Temenggor

    Pagi Ahad Ayep sempat pergi memancing lagi...sepatutnya kami berdua ikut sama tetapi kejadian seharai sebelumnya (tergolek tergelungsur) buat badan kami sakit2 dan membuat keputusan untuk berehat sahaja didaratan dn mengemas barang2 untuk pulang ke KL.

    Kelihatan Ayep mangangkat enjin bot kecil untuk pergi mengail..



    enjin dipasang manakala hubby menahan bot dari bergerak



    bot di tolak ketgh dahulu sebelum enjin dihidupkan



    Ayep sempat menjerit.."kak doakan dapat rezeki"...



    Ya..mmg byk ikan sebarau diperolehi dalam kurang 2 jam mengail...Ayep nampak sungguh gembira sekali...

    pose istimewa utk abahwafi



    The End
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #48

    Join Date
    May 2006
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    1,079

    Re: Tasik | Raban, Bersia, Ganda dan Temenggor



    Gambar ni yg tak tahan tengok nih......
    " shoot to frame not to kill "
    http://sniper44photography.com/

  4. #49

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    cheras
    Posts
    1,058

    Re: Tasik | Raban, Bersia, Ganda dan Temenggor

    bestnyerrr tengok... kena repeat ni hanty... dulu pernah kata tangan hanty x mahal (i'm sori ) ...belasah jer... tapi sekarang ni marbeles2 gambar hanty...kipidap ya...
    jom jual gambarpistolseven gallery

  5. #50

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Tasik | Raban, Bersia, Ganda dan Temenggor


    mcm rambo tapi pasal nampak ayu kita panggi rambu

  6. #51

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Blue Planet
    Posts
    845

    Re: Tasik | Raban, Bersia, Ganda dan Temenggor

    ma kalo nak gi lagi tpt ni zul nak ikot tauuuu. jeles arrr tgk gambo2 tuhh
    mataku adalah kameraku, tapi kameraku bukanlah mataku

    http://www.pesonaimage.com
    http://twitter.com/pesonaimage

  7. #52

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Tasik | Raban, Bersia, Ganda dan Temenggor

    Quote Originally Posted by zzoux View Post
    ma kalo nak gi lagi tpt ni zul nak ikot tauuuu. jeles arrr tgk gambo2 tuhh
    insyaAllah...bisa diurusin..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  8. #53

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Tasik | Raban, Bersia, Ganda dan Temenggor

    bump thread ni sebab ada ura2 nak kesini lagi tapi tak tau bila...tpt ni, kalah tpt yg kami baru lawati..utara..kedah/naratiwat..di Tasik ini pemandangan lagi uumpp!!suasana masih kg dan pendalaman..kehijauan nya amat mengkagumkan....ada rezeki dengan izinNya kami ingin kesini lagi..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  9. #54

    Re: Tasik | Raban, Bersia, Ganda dan Temenggor

    sronok baca ...
    mcm berada kat tgh2 bot...
    thanks...

  10. #55

    Join Date
    May 2011
    Location
    sepang selangor
    Posts
    15

    Re: Tasik | Raban, Bersia, Ganda dan Temenggor

    gambar memang best aunty ........ sebab kita belum sampai situ lagi .... ya...ya... satu hari nanti

  11. #56

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Tasik | Raban, Bersia, Ganda dan Temenggor

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    bump thread ni sebab ada ura2 nak kesini lagi tapi tak tau bila...tpt ni, kalah tpt yg kami baru lawati..utara..kedah/naratiwat..di Tasik ini pemandangan lagi uumpp!!suasana masih kg dan pendalaman..kehijauan nya amat mengkagumkan....ada rezeki dengan izinNya kami ingin kesini lagi..
    Jom pergi... saya pun nak ikut

  12. The Following User Like This Post:


  13. #57

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Tasik | Raban, Bersia, Ganda dan Temenggor

    hehheheh..jom jom..lepas tu udah2nya tuan hj Askme ajak shoot mushroom jer...kihkih
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  14. #58

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bidor, Malaysia
    Posts
    285

    Re: Tasik | Raban, Bersia, Ganda dan Temenggor

    ulang tengok sekali lagi..... satu cite dan gambo yg menarik.......teruskan hanty...
    Abah Along baru belajar ni.......tapi bleh le sikit-sikit ...ade le gambar skit2 kad
    http://syazhar.fotopages.com dan http://www.flickr.com/photos/dedaunhijau/ serta http://myfotoshoot.blogspot.com/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •