Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 105

Thread: Geng Batu Pahat/Parit Raja

  1. #31

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    kluang-N9-kluang non stop
    Posts
    439

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    sapa sapa nak tag along ngan aku..kenduri kawin adik ipar aku kat felda kahang timur

    12hb malam shoot pakaian beragam pengantin
    13bh kenduri besar -pagi nikah pastu sanding tengah ari
    minat nak join call ato sms je aku 0197151798
    tak de bayaran ye sebab aku pun takde dapat payment sebab adik punya pasal
    gamba takyah bagi aku tapi kalo nak kasi aku rembat je..
    makan of course la ada..take all u can..
    kalo sudi sama la belajar sebab aku pun tak pandai..so bolah la jadikan adik aku sebagai tikus makmal korang...ok
    Apo nak dikato....

  2. #32

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Moscow, russia
    Posts
    535

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    apa nak buat tak de rezeki la......aku baru sampai KL masa tu, kalau tidak nak juga join n belajar......
    "photo dari mataku, dari mataku menceritakan yang lalu"

    Nikon D90 + kit lens + 85mm f /1.8D + SB900
    Sony a200 + kit lens + 75 - 300mm

  3. #33

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Moscow, russia
    Posts
    535

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by Rsfotoshoot View Post
    aku pun berharap dapat join .. lepas raya cina ni..
    baru join fotomedia ni dan baru berjinak2 ngan dunia fotografi ni....

    join TT kat parit raja la pada 20hb nanti.....saya akan kesana nanti bolih juga kenal2.....heheh
    "photo dari mataku, dari mataku menceritakan yang lalu"

    Nikon D90 + kit lens + 85mm f /1.8D + SB900
    Sony a200 + kit lens + 75 - 300mm

  4. #34

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    kajang
    Posts
    9

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    insyaAllah boleh dtg...
    saya student UTHM..
    ape2 juz msg..
    012-6226955 -ayie

  5. #35

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Pt. Raja, Batu Pahat
    Posts
    127

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by msmacsp View Post
    tapi lepas raya kau takde camne? planya mmg nak buat dlm minggu tue... sbb lepas 20 kang ada yg dtg bakar kamera aku sbb dia dah balik hostel heheee..
    adus...melepas lg aku...asyik takder jer jodoh nyer...
    "DENGAN KAMERA KITA BERCERITA"
    http://www.flickr.com/photo/bdkkampung/

  6. #36

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Simpang Rengam
    Posts
    7

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by msmacsp View Post
    tapi lepas raya kau takde camne? planya mmg nak buat dlm minggu tue... sbb lepas 20 kang ada yg dtg bakar kamera aku sbb dia dah balik hostel heheee..

    Bila tarikh nya erkk.. kena setting awal ni.. nanti semua dah ade kerja plak

  7. #37

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Pt. Raja, Batu Pahat
    Posts
    127

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by Rsfotoshoot View Post
    Bila tarikh nya erkk.. kena setting awal ni.. nanti semua dah ade kerja plak
    Maaf yer..rasa mcm blum kenal kan dr di my lens...bleh kenal kan dr di my lens dulu tak..bg kita mesra2 dulu..
    "DENGAN KAMERA KITA BERCERITA"
    http://www.flickr.com/photo/bdkkampung/

  8. #38

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Simpang Rengam
    Posts
    7

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by bdkkampung View Post
    Maaf yer..rasa mcm blum kenal kan dr di my lens...bleh kenal kan dr di my lens dulu tak..bg kita mesra2 dulu..

    erkk sorri bro.. x tau.. baru je join...

  9. #39

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Moscow, russia
    Posts
    535

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    TT kat parit raja tempat dah bertukar, tarikh dan masa sama jer. tempat baru kat KMS berhadapan UTHM.....
    "photo dari mataku, dari mataku menceritakan yang lalu"

    Nikon D90 + kit lens + 85mm f /1.8D + SB900
    Sony a200 + kit lens + 75 - 300mm

  10. #40

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by mdfadle View Post
    sapa sapa nak tag along ngan aku..kenduri kawin adik ipar aku kat felda kahang timur

    12hb malam shoot pakaian beragam pengantin
    13bh kenduri besar -pagi nikah pastu sanding tengah ari
    minat nak join call ato sms je aku 0197151798
    tak de bayaran ye sebab aku pun takde dapat payment sebab adik punya pasal
    gamba takyah bagi aku tapi kalo nak kasi aku rembat je..
    makan of course la ada..take all u can..
    kalo sudi sama la belajar sebab aku pun tak pandai..so bolah la jadikan adik aku sebagai tikus makmal korang...ok
    mlm sok yer..klu sempat aku sampai..hehehehehe

  11. #41

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Rawang,Selangor
    Posts
    55

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    aku org parit raja gak ......he.....tapi yang aku kenal jaisorang je...
    cuba la seting kalau nak jumpa akhir bulan ni boleh la...sama ada 27 atau 26... kat mana yek.....

    ada tempat cantik kat sawah padi ayir hitam......

  12. #42

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Kota Kinabalu, Sabah
    Posts
    278

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    salam,
    saya meor (geng kota kinabalu) kini berada di parit raja, kg parit bengkok. kepada sesiapa yg nak TT tu boleh la calling. boleh kenal2 geng kat sini. hari selasa saya dah balik kl.
    meor - 019-3712046
    Plane spotters a.k.a Penembak Burung Besi:
    http://www.malaysianwings.com
    My Website: Loveclicks

  13. #43

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    apa kata isnin (arinie) 22.02.10 kita tt di dot red cafe di jln sultanah... jam 8.30 mlm.

    info boleh call sy 013-7757373 mohd salme

  14. #44

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Parit Raja, Malaysia
    Posts
    628

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    kat mana tu bro salme...aku balik malam ni....kalau sempat aku terus pergi lepak2 sama

  15. #45

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by naseribrahim View Post
    kat mana tu bro salme...aku balik malam ni....kalau sempat aku terus pergi lepak2 sama
    dpn fajar lama... kt area jeng kuan...

    call la

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •