Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 105 of 105

Thread: Geng Batu Pahat/Parit Raja

  1. #91

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    BP - RAUB - KB
    Posts
    78

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by red View Post
    sensor ada dust tu!
    hehehehe noted,kna anto cuci dlu sblm oting neh

  2. #92
    ptut lr bro eshangs dok cari 10-20, tgh mabuk nk shoot landscape rupenyer...hehe

    Sent from my X10i using Tapatalk
    learn and never give up..

  3. #93

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    BP - RAUB - KB
    Posts
    78

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    wan...neh da rasa nyesal neh jual 11-16 eden tu ari uwaaaaaaaa

  4. #94

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Shah Alam
    Posts
    102

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by eshangs View Post
    wan...neh da rasa nyesal neh jual 11-16 eden tu ari uwaaaaaaaa
    kalo jual kat aku , tak perlah jgk ... hehehe

  5. #95

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    BP - RAUB - KB
    Posts
    78

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    blackcornd kira jadik ek 30/7 neh heehehehehe errrrr ada lg x geng bp/muar/jb nak itot neh...blackcornd kita shoot sunset kt segenting skalik amacam?

  6. #96

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Shah Alam
    Posts
    102

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by eshangs View Post
    blackcornd kira jadik ek 30/7 neh heehehehehe errrrr ada lg x geng bp/muar/jb nak itot neh...blackcornd kita shoot sunset kt segenting skalik amacam?
    ok mmg jadi bro ... so far skrg ni ... aku, kau dan bro mataku yang dok moscow tu ... ari sbt tu dia dh ader dkt parit raja .... apa kata ko wawarkan semula outing kita ni ... at least ada 4-6 org dh ok dah .... ko set kan masa, tempat berkumpul .... tempat bershooting .... amacam !!!!

  7. #97

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Moscow, russia
    Posts
    535

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by blackcornd View Post
    ok mmg jadi bro ... so far skrg ni ... aku, kau dan bro mataku yang dok moscow tu ... ari sbt tu dia dh ader dkt parit raja .... apa kata ko wawarkan semula outing kita ni ... at least ada 4-6 org dh ok dah .... ko set kan masa, tempat berkumpul .... tempat bershooting .... amacam !!!!
    Kalau jadi outing saya nak join bagitahu kat mana....
    "photo dari mataku, dari mataku menceritakan yang lalu"

    Nikon D90 + kit lens + 85mm f /1.8D + SB900
    Sony a200 + kit lens + 75 - 300mm

  8. #98

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Shah Alam
    Posts
    102

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by mataku View Post
    Kalau jadi outing saya nak join bagitahu kat mana....
    ok bro ... apa2 aku akan update dlm forum ni ....

  9. #99

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Shah Alam
    Posts
    102

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by mataku View Post
    Kalau jadi outing saya nak join bagitahu kat mana....
    ok bro ... apa2 aku akan update dlm forum ni ....

  10. #100

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    jom la sabtu 30 julai outing sesama...

  11. #101

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Shah Alam
    Posts
    102

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by msmacsp View Post
    jom la sabtu 30 julai outing sesama...
    ok abam msmacsp .... sy cornfirm kan tmpt dan masa secepat mungkin ... sy akan update dalam forum ni ... bgs jgk ader senior mcm abam msmacsp join outing ... blh tunjuk ajar kitaorg yg sgt2 cetek ilmu dlm fotography ni ....

  12. #102

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    BP - RAUB - KB
    Posts
    78

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    uishhhh dah okeh neh hahahaha nanti set kan masa dan tempat

  13. #103

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Shah Alam
    Posts
    102

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    yup aku akan set kan masa dan tempat k

  14. #104

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Perak
    Posts
    24

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Salam....boleh tumpang tanya....still aktif ke geng outing nie....saya nak join...esok saya balik Johor...berhampiran Air Hitam.

  15. #105

    Join Date
    May 2011
    Location
    Batu Pahat, Malaysia
    Posts
    108

    Re: Geng Batu Pahat/Parit Raja

    Quote Originally Posted by azizisarif View Post
    Salam....boleh tumpang tanya....still aktif ke geng outing nie....saya nak join...esok saya balik Johor...berhampiran Air Hitam.

    sori bro.. fotomedia ni mmg tmpt kite bertemu, tp selepas bertemu & dh dpt kontek number, lupe plak nk bukak forum ni.. sori le dh lama xbuka forum.. join la pesbuk je sng.. add FB sy shahrulnizam benut ..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •