Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59

Thread: 5GB Windows and Linux Hosting - Now RM19.90 Off!

  1. #46

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    KgSriAman,Puchong
    Posts
    411
    ya hamba sokong 100%..
    kira boleh la x terlalu bergantung ngan fotopages.... hihihihi..

  2. #47
    Quote Originally Posted by dome
    tak tau sila ym aku. nanti aku boleh terang sampai bersinar.
    biar semua pakat2 ada dot com dengan galeri masing2 ..
    ni utk hosting. pahtu nak register dot com tu kena bayar lagi kam?

    nanti ado rezeki lebih, nak mitop tulong dome setupkan lah. kawang nok buat sendiri dop rentis lahhhh

  3. #48
    Alamak. Kupon dah expired la. Baru je order hosting kat exabytes tadi. camne ni...

  4. #49

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522
    oder je hipzan

  5. #50

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cheras, kuala lumpur..
    Posts
    263

    wow

    ini macam banyak best la...

  6. #51

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    terengganu
    Posts
    1,233
    aku sikit dok faham...hahahha...baca banyak kali pun blur...mybe ingat ke wanie kot..ke wanner abg domefatin
    Photography to the amateur is recreation, to the professional it is work, and hard work too, no matter how pleasurable it my be

    http://www.markless.org
    http://www.flickr.com/markless

  7. #52

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Wide Area Network
    Posts
    1,252
    nama gelaran baru eh? sorry OT

  8. #53

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Melaka
    Posts
    114
    en dome saya berminatlahh ada email kat saudara..

  9. #54

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    somewhere in kulim.
    Posts
    1,309

    Re: 5GB Windows and Linux Hosting - Now RM19.90 Off!

    nak tanya....the latest untuk window hosting bape sekarang ni??? mana tau kot ada perubahan yg saya tak tau..
    <<< Anyone who has never made a mistake has never tried anything new >>>

    azmieibra photography
    019 5050987 / 012 5717091
    http://www.azmieibra.com
    http://www.flickr.com/photos/azmieibra

  10. #55

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    N3º 47.073, E103º 16.347 (Kuantan)
    Posts
    3,106

    Re: 5GB Windows and Linux Hosting - Now RM19.90 Off!

    I vouch for exabytes....siap ada semi-dedicated server lagi beli (utk my alumni). Great support.

  11. #56

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    KL - Shah Alam - JB
    Posts
    89

    Re: 5GB Windows and Linux Hosting - Now RM19.90 Off!

    Quote Originally Posted by azmieibra
    nak tanya....the latest untuk window hosting bape sekarang ni??? mana tau kot ada perubahan yg saya tak tau..

    saya pun ingin tahu gak.. thanks

  12. #57

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Kelate - KL, France
    Posts
    633

    Re: 5GB Windows and Linux Hosting - Now RM19.90 Off!

    ruginyer aritu x beli

  13. #58

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    somewhere in kulim.
    Posts
    1,309

    Re: 5GB Windows and Linux Hosting - Now RM19.90 Off!

    leh dpt harga tu lagi ke la ni??
    <<< Anyone who has never made a mistake has never tried anything new >>>

    azmieibra photography
    019 5050987 / 012 5717091
    http://www.azmieibra.com
    http://www.flickr.com/photos/azmieibra

  14. #59

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: 5GB Windows and Linux Hosting - Now RM19.90 Off!

    topik offer ni tahun 2006 ,
    utk sebarang promosi boleh terus ke www.exabytes.com.my
    atau klik banner kat atas tu.

    tq

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •