Page 15 of 15 FirstFirst ... 5131415
Results 211 to 222 of 222

Thread: 3-4 April 2010 | Digital Infrared Photography Workshop | Kuala Lumpur

  1. #211

    Re: 3-4 April 2010 | Digital Infrared Photography Workshop | Kuala Lumpur

    Quote Originally Posted by aji View Post
    dome dlm perjalanan ke KL dah tu

    worskhop akan diadakan di tempat yg sama

    bilik phnom penh
    tingkat 10
    aeu
    OK.... set, Mas Aji jumpa besok

  2. #212

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: 3-4 April 2010 | Digital Infrared Photography Workshop | Kuala Lumpur

    1. D70s
    2. Sony Alpha
    3. Canon 500D - avatar
    4. Olympus E300
    5. Canon 1000D
    6. Canon 400D - avatar
    7. Nikon D80 - avatar

    pesanan dari pak dibyo
    beliau suruh confirm lagi sekali ya utk versi yg nak dingoprek
    sms saya 012-254 7398
    makasih
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  3. #213

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: 3-4 April 2010 | Digital Infrared Photography Workshop | Kuala Lumpur

    semua dah sampai
    geng-geng dari terengganu, utara-selatan, singapore, brunei, indonesia dan cska moscow
    persiapan dah masuk fasa terakhir
    jumpa di aeu esok
    insyaAllah

    terima kasih
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  4. #214

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Batu Caves
    Posts
    68

    Re: 3-4 April 2010 | Digital Infrared Photography Workshop | Kuala Lumpur

    Quote Originally Posted by aji View Post
    semua dah sampai
    geng-geng dari terengganu, utara-selatan, singapore, brunei, indonesia dan cska moscow
    persiapan dah masuk fasa terakhir
    jumpa di aeu esok
    insyaAllah

    terima kasih
    ye ker? aku tak sampai lagi ni.. esok jam 9pagi aku sampai

  5. #215

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kota damansara
    Posts
    97

    Re: 3-4 April 2010 | Digital Infrared Photography Workshop | Kuala Lumpur

    ler..yang datang ni sume cam terer2 jek..cam segan lak nak datang
    PriNce^adNiL

    gear : D90, nikon 35mm f1.8, nikon 50mm f1.8, nikon 18-105mm f3.5-5.6, sigma 70-300mm

    "take with your passion and soul.."

  6. #216

    Re: 3-4 April 2010 | Digital Infrared Photography Workshop | Kuala Lumpur

    Quote Originally Posted by princeadnil View Post
    ler..yang datang ni sume cam terer2 jek..cam segan lak nak datang
    rugi kalau tak datang, kan dah bayar..... kalau betul tak datang I book semua door gifts you, tak ada pembaziran

  7. #217

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandar Diraja Klang
    Posts
    242

    Re: 3-4 April 2010 | Digital Infrared Photography Workshop | Kuala Lumpur

    princeadnil mehla turun klang dulu.. gerak skali ngan aku.. aku pon segan jugak muehehehe masih mencari2 jalan nak kesana ni.. huhu

    **Minta tolong sapa2 yg ada cd installer nikon capture nx2 for mac, bwk sekali yer, nak pinjam install.
    Last edited by Cikebom; 2nd April 2010 at 04:52 PM.
    ~Dalam hidup kita seringkali berjumpa dengan pelbagai ragam manusia, kita bijak menilai tiap tindakan orglain betul atau salah, seperti menuntun filem/cerita.. kita sentiasa tidak puashati dengan plot/watak atau jalan cerita dan berharap dapat membetulkannya, tapi bila ianya berlaku kepada kita sendiri.. MAMPUKAH KITA MELAKUKANNYA?? ~~ Web : Http://MobileIRC.net @ Http://Shah.com.my @ http://www.facebook.com/cikebom || Contact : 0133002000 @ cikebom@gmail.com ~

  8. #218

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kota damansara
    Posts
    97

    Re: 3-4 April 2010 | Digital Infrared Photography Workshop | Kuala Lumpur

    tula..tengok yang datang dari jauh2 n macam dah kenal je..rizraz yerla tu..kena bawak aper je esok selain laptop???
    PriNce^adNiL

    gear : D90, nikon 35mm f1.8, nikon 50mm f1.8, nikon 18-105mm f3.5-5.6, sigma 70-300mm

    "take with your passion and soul.."

  9. #219

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandar Diraja Klang
    Posts
    242

    Re: 3-4 April 2010 | Digital Infrared Photography Workshop | Kuala Lumpur

    4 April :
    8:30am - 11:30pm - Praktikal - (Model & Landscape) (lokasi akan di beritahu di hari workshop)

    11.30pm = 11.30 mlm tu.. huhu
    ~Dalam hidup kita seringkali berjumpa dengan pelbagai ragam manusia, kita bijak menilai tiap tindakan orglain betul atau salah, seperti menuntun filem/cerita.. kita sentiasa tidak puashati dengan plot/watak atau jalan cerita dan berharap dapat membetulkannya, tapi bila ianya berlaku kepada kita sendiri.. MAMPUKAH KITA MELAKUKANNYA?? ~~ Web : Http://MobileIRC.net @ Http://Shah.com.my @ http://www.facebook.com/cikebom || Contact : 0133002000 @ cikebom@gmail.com ~

  10. #220

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Batu Caves
    Posts
    68

    Re: 3-4 April 2010 | Digital Infrared Photography Workshop | Kuala Lumpur

    Quote Originally Posted by Cikebom View Post
    4 April :
    8:30am - 11:30pm - Praktikal - (Model & Landscape) (lokasi akan di beritahu di hari workshop)

    11.30pm = 11.30 mlm tu.. huhu
    hah ? yer ker? giler lamaaa praktikal.. mau tak terbalik aku..

  11. #221

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandar Diraja Klang
    Posts
    242

    Re: 3-4 April 2010 | Digital Infrared Photography Workshop | Kuala Lumpur

    Quote Originally Posted by jimsuhaimi View Post
    hah ? yer ker? giler lamaaa praktikal.. mau tak terbalik aku..
    salah taip kot.. tunggu admin betulkan.. xkan sampai 11.30pm.. tp kalau sampai mlm pon xde hal, beraloi baloi kekeke jumpa esok erh..
    ~Dalam hidup kita seringkali berjumpa dengan pelbagai ragam manusia, kita bijak menilai tiap tindakan orglain betul atau salah, seperti menuntun filem/cerita.. kita sentiasa tidak puashati dengan plot/watak atau jalan cerita dan berharap dapat membetulkannya, tapi bila ianya berlaku kepada kita sendiri.. MAMPUKAH KITA MELAKUKANNYA?? ~~ Web : Http://MobileIRC.net @ Http://Shah.com.my @ http://www.facebook.com/cikebom || Contact : 0133002000 @ cikebom@gmail.com ~

  12. #222

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    selangor
    Posts
    443

    Re: 3-4 April 2010 | Digital Infrared Photography Workshop | Kuala Lumpur

    Aduh... melepassss!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •