Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 143

Thread: Photographer | Pasir Gudang

  1. #16

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pasir gudang
    Posts
    46

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    ramai jgk photog kt pasir gudang nie...

    assalamualikum....
    aku pong duk pasir gudang kat tmn air biru...
    baru setahun jagung main dslr..
    nk sgt join group korang..
    cume keje kilang ikut shift 12 jam.. mase ngn cuti xtentu...
    leh msg aku kalu korang ade tt.. (013-7880218)
    kamera dh pegang setahun, tp byk sgt xtau lg..
    xpe kalu kuar aku blnje minum...
    zammie..bile free..jom lepak kt buloh time launch...hehehe

  2. #17

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    Ramainya otai2 kat sini..Nanti boleh lah join dengan korang mintak tunjuk ajar

  3. #18

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pasir gudang
    Posts
    46

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    Ramainya otai2 kat sini..Nanti boleh lah join dengan korang mintak tunjuk ajar
    bro..bukan ko ke otai bro..hehehe
    jgn marah bro..gurau jer..

  4. #19

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kota Tinggi ~ JB ~ KL
    Posts
    65

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    nuar... kau ajak zammie aje ke? yang kita org nak tngok...
    aku nak ikut gak (muka x tau malu)
    ok gak kalau semua free kita lepak berkongsi ilmu kat
    mana² bg tau aja donggg...

    -wks- aku nak belaja ngan kau nie...
    tunggu je nie, bila kau free

  5. #20

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    pasir gudang
    Posts
    46

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    nuar... kau ajak zammie aje ke? yang kita org nak tngok...
    aku nak ikut gak (muka x tau malu)
    ok gak kalau semua free kita lepak berkongsi ilmu kat
    mana² bg tau aja donggg...
    ala..sape² pun ble je join..tapi aku free time launch jer..hehe..mlm aku blik keje lmbt...sabtu ahd pun lom tau free ke x sbb slalu kt ofis..

    haha..aku seorg workaholic..

  6. #21

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    jom2 wks! kita korek ilmu dari dorg!

  7. #22

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    Jom malam nie TT kat anggun Larkin perdana....

    JB Photographer : TT at Restoran Anggun at 26/3 9.00pm onwards. Big brother kita saudara YON akan turut serta bediskusi tentang teknik komposisi dan pencahayaan off-flash.. dengar2kan dan selamat beramal!
    Last edited by -wks-; 26th March 2010 at 12:24 PM.

  8. #23

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    larkin perdana? errrr ramai tak? segan lew :">

  9. #24

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kota Tinggi ~ JB ~ KL
    Posts
    65

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    jom2 wks! kita korek ilmu dari dorg!
    uiii... kau silap, aku yg korek ilmu dari korang...
    masa aku memula keje -wks- dah pegang kamera
    nie dah puluh tahun x jumpa. otai la korang nie.

    mlm nie larkin perdana... aku try datang.

  10. #25

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    TT telah pun berlangsung dengan jayanya semalam...Dari KL balik rumah jap dan terus TT sampai 3 pagi....

  11. #26

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    bler ade TT lagi..nk join skali bleh...

  12. #27

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    TT takperlu nak mintak izin....Bila ada org war war kan kat mana2 lokasi dan masanya....Terus jer datang ke tempat TT tersebut....

  13. #28

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    pasir gudang johore
    Posts
    343

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    pasal blanje cepat je semua... tp xde hal la.. blnje minum je.. mkn sndri2 ye..
    isnin mlm selase leh x? kat s. buluh.. aku cuti aritu..
    pepehal msg aku lu.. aku jarang sgt bukak internet.. balik keje tdo manjang..
    siap bg door gift lg..
    aku ade byk silika gel.. rembat kt kilang..
    sape nak??????????

  14. #29

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    1N 34' 2.9886" , 103E 44' 30.246"
    Posts
    145

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    Quote Originally Posted by -wks- View Post
    TT telah pun berlangsung dengan jayanya semalam...Dari KL balik rumah jap dan terus TT sampai 3 pagi....
    wah..smpai kul 3 pagi. Tak larat hambe nak tunggu.

  15. #30

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Wilayah Daya City JB(WDC) + Pandan City
    Posts
    394

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    Quote Originally Posted by nuar.sh View Post
    rsenye hari khamis mlm jumaat kot..mggu lepas g osman masai hari jumaat mlm sabtu tu, xde pun org tt..



    bro..no fon tu rsenye slh tu..cube cek blik..
    aa...beb..salah..hehe..i'm sori..
    alhamdulillah outing dari EFOTOSINTESIS kerjasama SAF Academy telah selesai...ramai juge hadir...kepada yg hadir hari tu thanks...next maybe ade outing lagi dengan tema berlainan...maybe kite buat jelajah foto johor...gabung ngan budak2 kereta myvixtreme...kertas kerja dah de...so tunggu berite dari kami...

    opss!maybe outing malam tu akan kuar akhbar...heheheh
    photographyplusdesign
    mbjohor l http://www.pmbj.gov.my
    mediaselatan l http://www.medkom.my
    efotosintesis l http://www.empayarfotosintesis.com
    GoBlog! l http://hairulabubakar.wordpress.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •