Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 143

Thread: Photographer | Pasir Gudang

  1. #31

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kota Tinggi ~ JB ~ KL
    Posts
    65

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    aa...beb..salah..hehe..i'm sori..
    alhamdulillah outing dari EFOTOSINTESIS kerjasama SAF Academy telah selesai...ramai juge hadir...kepada yg hadir hari tu thanks...next maybe ade outing lagi dengan tema berlainan...maybe kite buat jelajah foto johor...gabung ngan budak2 kereta myvixtreme...kertas kerja dah de...so tunggu berite dari kami...

    opss!maybe outing malam tu akan kuar akhbar...heheheh
    wah mcm syok je nie, tp kalau gabung ngan kelab kete lain lagi syok
    sbb aku x der myvi hehehe...

  2. #32

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    di bawah pokok pisang
    Posts
    174

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    salam semua..
    sy pun bdak johor gak..
    dari taman kota masai..
    nak join korang!!!!!
    Nikon D90 | Tamron 17-50mm f2.8 VC | Phottix BG-80 | Nissin i866

  3. #33

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    pasir gudang johore
    Posts
    343

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    wah menarik nie.. aku belah selatan hang belah utara sana..
    nak pi macam mana... minat memang minat tapi tunggu yang kat cinie punye laa.. (ade ker?)

  4. #34

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Beaufort
    Posts
    92

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    students or lecturer Politeknik JB x de ker?

  5. #35

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    pasir gudang johore
    Posts
    343

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    Quote Originally Posted by skarebels360 View Post
    students or lecturer Politeknik JB x de ker?
    bekas2 budak poli ade la....

  6. #36

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    UTM skudai
    Posts
    4

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    bila next outing nih??
    xsbar nk join..xnh g join tt luar..
    sy bdk utm..newby lg..

  7. #37

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    pasir gudang johore
    Posts
    343

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    Quote Originally Posted by syafrin View Post
    bila next outing nih??
    xsbar nk join..xnh g join tt luar..
    sy bdk utm..newby lg..
    same la kite...
    kalau leh wat la siang ari...

  8. #38

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    1,813

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    Quote Originally Posted by -wks- View Post
    Ramainya otai2 kat sini..Nanti boleh lah join dengan korang mintak tunjuk ajar
    Kalau korang nk tahu, ngan -wks- nie lah korang patut belajar...sebab saya blajar dr dia.
    btw...23/4 nie ade rally kat kota tinggi.
    blajar shoot action sport...utk profile masing2
    rasanya hairul tu mesti turun, follow aje dia...

    saya pun baru belajar amik gambar...

  9. #39

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    haha..kamera da kene curik...da xle join da...

  10. #40

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kota Tinggi ~ JB ~ KL
    Posts
    65

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    mmg kiteorg nak belaja ngan -wks- tp dia senyap je hehehe...
    bila ntah balik JB, tunggu sambil goyang kaki nie,

    rally tu dia wat kat kota tinggi area mana?
    ade iklan nya, boleh gak kiteorg pegi...

  11. #41

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Beaufort
    Posts
    92

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    ada ke cni yg duk tmn chy masai?

  12. #42

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Beaufort
    Posts
    92

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    Quote Originally Posted by zammie View Post
    bekas2 budak poli ade la....
    so bro duk mn?

  13. #43

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    pasir gudang johore
    Posts
    343

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    Quote Originally Posted by skarebels360 View Post
    so bro duk mn?
    duk tmn air biru jee... ade mase caling2 la..
    pasir gudang byk gak port nk tembak..
    ade pasir layar, kg pasir putih, tasik dahlia, kebayan buluh,
    kat kompleks pusat bandar pon boleh...

    tapi kene ajak sifu2 la..

    saye budak baru nak meniarap....

  14. #44

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    pasir gudang johore
    Posts
    343

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    Quote Originally Posted by Mazrul View Post
    Kalau korang nk tahu, ngan -wks- nie lah korang patut belajar...sebab saya blajar dr dia.
    btw...23/4 nie ade rally kat kota tinggi.
    blajar shoot action sport...utk profile masing2
    rasanya hairul tu mesti turun, follow aje dia...

    saya pun baru belajar amik gambar...
    nak shoot action sport kene pakai VR lens ke?
    xde lg koleksi VR lens...


    bercadang nak angkat 70-300mm VR II

  15. #45

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kota Tinggi ~ JB ~ KL
    Posts
    65

    Re: Photographer | Pasir Gudang

    kalau x dpt outing pun x per la,
    TT pun jadi la ye x? boleh bertukar²
    otak di kepala memasing

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •