Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 118

Thread: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

  1. #16

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    uishk...bla leh tt skali...kalu geng2 kuantan ada tt ke outing ke roger ler dlm cni...leh kitorg join
    "read & understand the manual"

  2. #17

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Middle Earth
    Posts
    13

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    Salam semua, kalau aku bawa model ni gi Kuantan buat bengkel outdoor portrait untuk member2 di pantai timur ada sambutan tak?


  3. #18

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Kuantan
    Posts
    8,264

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    Quote Originally Posted by lifestyle98 View Post
    Salam semua, kalau aku bawa model ni gi Kuantan buat bengkel outdoor portrait untuk member2 di pantai timur ada sambutan tak?
    ada kot...
    tapi kawan ngan Dr Jamal lebih suka shot landscape dan macro...

  4. #19

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Kuantan
    Posts
    99

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    pergh model.. mantop abes..

  5. #20

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    KUANTAN
    Posts
    29

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    hehe..tak kisah sapa2 model pun..yg penting bagi saya nak memantapkan ilmu yg tak seberapa lagi ni..

  6. #21

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mataku DIgam Di ViewFInder
    Posts
    1,166

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    ujung bulan nie kalau x ikut akishah InsyaALlah kawan balik..bley kite shoot area kuantan

  7. #22

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mataku DIgam Di ViewFInder
    Posts
    1,166

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    gilerla model..kompem penuh list nak pegi menembak..yang dari kl pun nak turung

  8. #23

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Middle Earth
    Posts
    13

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    Quote Originally Posted by pokchu View Post
    pergh model.. mantop abes..
    finalist Dewi Remaja

    Quote Originally Posted by badphotosniper View Post
    hehe..tak kisah sapa2 model pun..yg penting bagi saya nak memantapkan ilmu yg tak seberapa lagi ni..
    betul tu...

    Quote Originally Posted by OnTheSpot View Post
    ujung bulan nie kalau x ikut akishah InsyaALlah kawan balik..bley kite shoot area kuantan
    Quote Originally Posted by OnTheSpot View Post
    gilerla model..kompem penuh list nak pegi menembak..yang dari kl pun nak turung
    tak yah turung... aku ada buat kat kl sekarang, ingat nak gi kuantan kalau cukup sambutan. Boleh buat studio atau outdoor.
    http://nurulsuhaimi.blogspot.com/

  9. #24

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    N3º 47.073, E103º 16.347 (Kuantan)
    Posts
    3,106

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    Terkejut kejap.
    Macam kata dR Ali, saya suka shoot landscape.
    Not sure market model photoshoot kat Kuantan.

  10. #25

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bangi, Selangor (Kuantan my hometown)
    Posts
    153

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    Huh kencang gak rodong2 kat sana yek...uihhh...shoot model 'Luarbiasa' tuuu!!

  11. #26

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    duk d gAnu lagi takat ning
    Posts
    222

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    Quote Originally Posted by lifestyle98 View Post
    Salam semua, kalau aku bawa model ni gi Kuantan buat bengkel outdoor portrait untuk member2 di pantai timur ada sambutan tak?

    Hoh... Kalo jepun dah berdarah hidung ni... Bila tengok lifestyle punya photobucket terus 'hang' je pc aku...

  12. #27

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Galing Hill,Kuantan
    Posts
    18

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    lama tak kena air bebelang belang..

  13. #28

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    KUANTAN
    Posts
    57

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    jom ngeteh..

  14. #29

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    kuantan
    Posts
    33

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    saya pon jurufuto baru kuantan .. baru join fotomedia .. harap tunjuk ajar ..

  15. #30

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    KUANTAN
    Posts
    57

    Re: Wujudkah Kelab Fotografi Kuantan?

    Quote Originally Posted by fakhrulmon View Post
    saya pon jurufuto baru kuantan .. baru join fotomedia .. harap tunjuk ajar ..
    hehe..takleh nak ajar lagi..saya pun baru jer beli dslr canon 400d seken...tgh cari org yg terer nak belajar nie...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •