Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: Kedai Gambar di Melaka

  1. #16

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Melaka
    Posts
    3,986

    Re: Kedai Gambar di Melaka

    Quote Originally Posted by muraisenja View Post
    oooo baru tau. tq bro atas info tu.... boleh cuba dekat ngan umah sy tu
    ur welkam .. senang2 leh TT...

  2. #17

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Melaka
    Posts
    118

    Re: Kedai Gambar di Melaka

    ooo bleh gak tu kalau tak der keje... sy ikut lanbfm jer ari tu 50mm pun ikut dia. teringin gak nk jumpa otai fmdc kt melaka ni... byk nk belajar ni...hehehehe....
    การ ปฏิบัติ ทำให้ สมบูรณ์
    (practice makes perfect)

  3. #18

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    melaka,batu berendam
    Posts
    213

    Re: Kedai Gambar di Melaka

    huhuhu...... terbatuk aku.....

  4. #19

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Melaka
    Posts
    118

    Re: Kedai Gambar di Melaka

    dah terbatuk plak.... ko tu kira first sifu aku la lan..... hehehe
    การ ปฏิบัติ ทำให้ สมบูรณ์
    (practice makes perfect)

  5. #20

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: Kedai Gambar di Melaka

    kedai cheng tue print gambar cantik service pun mengkagumkan aku....

  6. #21

    Join Date
    May 2009
    Location
    Orang Melaka Tinggal di Cherating...
    Posts
    281

    Re: Kedai Gambar di Melaka

    Quote Originally Posted by msmacsp View Post
    kedai cheng tue print gambar cantik service pun mengkagumkan aku....

    kedai cheng kat mana??/ ari tu balik melaka g jgk cari tapi xjumpa.. lama sangat tinggal melaka kot nyer sampai confuse cheng tu kat are mana.. padahal masa sekolah kat high school melaka dulu jalan kaki je g pasaraya fajar tu.. kekadang siap keluar asrama gi main roller skates kat atas fajar yang besar tu.. tapi sekarang xtau dah jadi apa kompleks tu.. dpn dia ada hotel apa tah yang besar tersergam indah bangunan dia dgn tiang2 lorek mengkagumkan tuu.. cepat benar melaka ni berubah pembangunan dia.. macam2 ada.. kalau ikutkan hati teringin nak balik melaka kerja sini pulak tapi terasa sayang dengan kedai keropok pulak heheheee

  7. #22

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Putrajaya
    Posts
    59

    Smile Re: Kedai Gambar di Melaka

    Quote Originally Posted by fazzrea View Post
    kedai cheng kat mana??/ ari tu balik melaka g jgk cari tapi xjumpa.. lama sangat tinggal melaka kot nyer sampai confuse cheng tu kat are mana.. padahal masa sekolah kat high school melaka dulu jalan kaki je g pasaraya fajar tu.. kekadang siap keluar asrama gi main roller skates kat atas fajar yang besar tu.. tapi sekarang xtau dah jadi apa kompleks tu.. dpn dia ada hotel apa tah yang besar tersergam indah bangunan dia dgn tiang2 lorek mengkagumkan tuu.. cepat benar melaka ni berubah pembangunan dia.. macam2 ada.. kalau ikutkan hati teringin nak balik melaka kerja sini pulak tapi terasa sayang dengan kedai keropok pulak heheheee


    tetibe je teringat kat Melaka.. Cheng tu rasenye tau la kawasan, tapi kalu kedai gambar tu, nak kena godek2 la balik.. tak terperasan pulak.. nanti ade mase nak turun sane p cek.. Hotel yang lawa tu namanya Legacy Hotel.. dulu belajar kat Melaka, tu yang tau.. selalu nak pergi BSN, lalu la kat depan hotel tu... Fajar tu dah mmg out dah, tapi di ganti dengan The Store.. tu la sedikit sebanyak pasal area hang Tuah tu..

  8. #23

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    113

    Re: Kedai Gambar di Melaka

    Quote Originally Posted by shearazi View Post
    mr see digicolor 0196347588
    err selain digicolor ada x kedai lain sekitar mlaka?
    sbb sy nk print dlm 25+, saiz 8r

  9. #24

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Melaka
    Posts
    118

    Re: Kedai Gambar di Melaka

    byk kalau sebut tak larat.... pakard pun ok gak area bandar melaka
    การ ปฏิบัติ ทำให้ สมบูรณ์
    (practice makes perfect)

  10. #25

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Melaka/Terengganu
    Posts
    120

    Re: Kedai Gambar di Melaka

    aku biasa print kat fotomalim setakat ni kualiti dan service the best aku rasa..tapi harga tinggi sikit kalau setakat 25kpg 8R tu tunggu tak sampai 1/2 jam dah siap..tak payah datang 2 kali.

  11. #26

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kuantan
    Posts
    113

    Re: Kedai Gambar di Melaka

    thanx
    sy dh print kat digicolor..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •